Izvēlies trusi un uzzini, kas tevi sagaida 2023. gadā

Tātad, izvēlieties trusi! Nedomā pārāk ilgi! Drīzāk šis pūkains dzīvnieks tagad izvēlēsies tevi.

 

Komiskas prognozes 2023. gadam , kas priecēs viesus pie svētku galda. Abpusēji izdevīga metode, kā atdzīvināt garlaicīgus svētkus, un, ja jūsu draugi ir smieklīgi, viņi noteikti novērtēs mājas īpašnieka radošumu.

 

1. Trusis ar mākslinieciskām dotībām.

Trusis, kas ciena mākslu, 2023. gadā dos jums jaunu pieredzi. Beidzot jūs varat doties ceļojumā, par kuru jau sen esat sapņojis! Jūs gaida garš ceļš, lidmašīnas, viesnīcas, tropu valstis. Lai tagad viss šķiet neiespējams un apstājies, ne par to ir runa. Pūkainā Vanga jau glezno jums laimīgus ceļojumus ar savu otu. Gatavojieties piedzīvojumiem!

 

2. Zaķītis-līgava prievītē.

Ak, lūk, kurš izvilka laimīgas mīlestības trumpi! Romantisks trusis mežģīnēs sola jums gadu, kas piepildīts ar spēcīgām jūtām un kaislībām. Ja jūs jau esat precējies, jūsu savienība atkal uzplauks. Jūtas uzliesmos ar jaunu sparu, iespējams, jūsu mīlestības rezultāts būs jauna cilvēka parādīšanās. Mazulis jau vicina roku no debesīm saviem vecākiem. Gaidiet brīnumus. Ja jūs vēl esat viens, neuztraucieties. Tas nav uz ilgu laiku. Pūkainā mīlestības priesteriene sola jums randiņiem pilnu gadu. Izvēloties šo trusi, jūs noķērāt līgavas pušķi!

 

Lasi vēl: Kad izlasīsi šo recepti, tu steigsies uz veikalu pēc mandarīniem; deserts par dažiem eiro vien. Gatavs 5 minūtēs!

 

3. Zobains trusis ar zobu birsti ķepās.

Trusis ar zobu birsti centīsies tevi atbrīvot no visa nevajadzīgā. Personas, kuras jūs nenovērtē, drīz pazudīs no jūsu dzīves. Sakari ar cilvēkiem, kuri paņēma daudz enerģijas, vairs nebūs nogurdinoši. Gatavojieties, lai jūsu dzīvē būtu īsti draugi. Zobainais trusis ir ļoti apņēmīgs un pārliecības pilns. Spēku šim gadam tev pietiks pārpilnībā, tu pietuvosies savam sapnim 2023. gadā.

 

4. Trusis Skrūdžs ar sarkanu dāvanu lenti un rēķinu. 

Naudas pūka neliks vilties. Varat droši mainīt darbības veidu un mēģināt atvērt savu biznesu. Ja tuvākā gada laikā izmēģināsi sevi jaunā profesijā, pastāv liela varbūtība, ka kļūsi bagāts. Sarkanā lente simbolizē pārsteigumus, kas var jūs iepriecināt. Jau februārī iespējami aizraujoši notikumi. Trusis Skrūdžs sola monētu lietu.

 

5. Truša šamanis ar bungu. 

Trušu šamanis, jautri piesitot bungām ar mīkstu ķepu, sola jums lielu laimestu. Ja jums patīk azartspēles, jums neizsakāmi veiksies visa gada garumā. Pūkains pareģotājs palīdzēs visos centienos. Nebaidies ne no kā! Ja izrādīsit sevi drosmīgu un neatlaidīgu, trusis dos jums veiksmi. Viss ritēs kā pulkstenis. Nešaubieties par sevi, jūs pārvarēsit visas grūtības un būsiet uzvarētājs.

 

 

COMMENTS

Pievienot komentāru