Šodien ir maģiskais datums 22.12.2022: ko darīt, lai piesaistītu veiksmi un labklājību

Seši divnieki – šīs ceturtdienas maģiska kombinācija. Tas palīdzēs piesaistīt veiksmi un labklājību, ja pareizi pārvaldīsiet šīs dienas enerģiju.

Ko darīt 22.12.2022, lai piesaistītu veiksmi

Kopumā astroloģijā divi apzīmē mieru, pārliecību un līdzsvaru. Šis skaitlis ir diplomātijas un draudzības simbols. Līdz ar to 22.decembrī var droši vest sarunas, parakstīt svarīgus papīrus un vienoties par ilgtermiņa sadarbību.


Ja jūs saskaitāt visus šī datuma skaitļus un izveidojat tos līdz vienkāršam skaitlim, jūs iegūstat 4. Šī figūra nes ēnu planētas Rahu enerģiju, kuras galvenās īpašības ir nosvērtība, piesardzība un pacietība. Proti, 22. decembrī jārīkojas tikai rūpīgi izsverot katru savu soli un lēmumu.

Ko nedarīt 22.12.2022

Divi ir spēcīgs skaitlis numeroloģijā. Pret viņu jāizturas ar cieņu. Šo dienu nekādā gadījumā nedrīkst aptraipīt ar vardarbību, strīdiem un konfliktiem. Saskaņā ar aizliegumu – tenkas ir aizliegtas.

Lasi vēl: Izvēlies trusi un uzzini, kas tevi sagaida 2023. gadā

Šajā ceturtdienā īpaši rūpīgi jāievēro profesionālā pakļautība un jāizslēdz pazīstamība ar svešiniekiem. Pretējā gadījumā jūs varat nopietni sabojāt savu dzīvi un karjeru.

Jums nevajadzētu šaubīties par sevi, domāt par slikto un ļauties citu negatīvajām emocijām. 2022. gada 22. decembrim jākļūst par radošu dienu – gan materiāli, gan garīgi. Pretējā gadījumā izmaiņas, kas sekos pēc šīs ceturtdienas, būs neveiksmīgas.

Pievienot komentāru