21.12.2022 spēcīga diena, kad Visums dod tev trīs jaudīgas enerģijas minūtes, lai izpildītu tavu vēlēšanos

Domāju, ka daudzi šo dienu gaida ar īpašu siltumu un smaidu. Galu galā tieši no viņa sākas jauns dzīves cikls, atdzimšana, kustība uz laimi un Sauli.

Nedrīkst palaist garām enerģiju un ziemas saulgriežus. Turklāt tajā nav iespējams iekļūt zemām vibrācijām ar piesārņotu enerģiju.

Atbrīvojieties no tā visa gan domu, gan darbību līmenī: izmetiet atkritumus, nevajadzīgas lietas, vecus priekšmetus un visu citu, kas nesagādā prieku acīm un dvēselei.

Tā kā tālāk diena tiks papildināta, tad ir nepieciešams sagaidīt šādu notikumu ar gaismu, sakopt telpu.

Ziemas saulgriežos svarīgi būt gaišā noskaņojumā, raidīt tīrību, labas domas. Bez aizvainojuma, skumjām un strīdiem.

Tieši šajā dienā visu slikto un novecojušo ir daudz vieglāk atlaist. Tā tiks iestatīta dienas enerģija.

Saule pāries Mežāža zvaigznājā 22.decembrī plkst.00:48 pēc Maskavas laika. Tas ir, jau no rīta, kad mēs visi mostamies, sāksies spēcīgu enerģiju un gaismas ietekme.

Tāpēc 22. decembra rītā noteikti garīgi pasmaidiet un sveiciniet Sauli, lūdziet tai enerģiju un spēku visu savu vēlmju, nodomu un ideju izaugsmei.

Priekšā mums ir vesels portāls vēlmēm (Jauns Mēness, Jaunais gads).

Un Ziemas saulgriežos ir īpaši svarīgi izmantot divas maģiskas un spēcīgas minūtes, lai iestādītu svarīgākos asnus. Tad darām to vēl divas reizes (22.decembrī un 23.decembrī).

21:12 – laiks tiem, kuri ļoti vēlas harmoniju un līdzsvaru, kuri vēlas papildināt ģimeni, domāt par ģimenes pagarināšanu, kā arī tiem, kuri domā par nodarbošanās maiņu un savu prasmju atvēršanu pasaulei (kaut kas saistīts ar darbs ar cilvēkiem: radošums, komunikācija, atbalsts un palīdzība).

Lasi vēl: Siržu lauzējas un koķetes; 4 sieviešu vārdi, kuru īpašnieces var savaldzināt jebkuru vīrieti

22:12 – trīs divnieku un septiņnieku enerģija vienlaikus .

Šī minūte ir uzlādēta ar gudrību un īpašu enerģiju, magnētismu, veiksmi un spēku.

Šajā brīdī padomā par intīmāko un to, kas tieši uz tevi attiecas , uz ko tu noteikti esi spējīgs un kas tieši tev patiešām, ļoti vajadzīgs, ir svarīgs un patiešām ir tavs (attiecības, veselība, pārcelšanās, jauna profesija utt.). Galvenais, lai tu nezagtu šo vēlmi, nelūri, esi gatavs rīkoties tās piepildījuma labā, atdot sevi pilnībā un pilnībā.

22:22 ir jaudīgs portāls, kas uzlādēts ar naudas enerģiju, labām emocijām un atbildību. 

Vai jūs saprotat, ka bez atbildības un smalka instinkta no debesīm jūs neko nevarat iegūt tāpat vien? Tie visi ir jūsu darba rezultāti. Ir svarīgi katru dienu nodarboties ar savu izaugsmi, salīdzināt sevi vakardienas ar šodienu, sūknēt, aizsargāt un rūpēties.

Šajā brīdī izsakiet materiālu vēlmi: iegādāties nekustamo īpašumu, iegūt savu biznesu, paplašināt savas finansiālās iespējas, saņemt paaugstinājumu darbā utt.

Šajos brīžos noteikti esi tīrs un gaišs gan dvēselē, gan miesā. Iepriekšējā dienā ieejiet vannā ar sāli, veiciet svarīgu tīrīšanu, vēlreiz pārejiet tiem sapņiem un domām, kas jūs atvelk un tikai aptumšo vietu laimei.

Pievienot komentāru