Noskaidro no kādiem 6 priekšmetiem mājā jāatbrīvojas, lai tie negrauj tavu ģimenes dzīvi un neatņem naudu

Katrs priekšmets mājā ir uzlādēts ar noteiktu enerģiju. Un kāda jēga turēt savā mājā priekšmetus, kas nes tikai negatīvismu un neveiksmes?

 

Ezotēriķi nosaukuši 6 lietas, no kurām vajadzētu atbrīvoties.

Saplīsuši trauki

Saplēstu trauku glabāšana mājās ir bezjēdzīgākais lēmums. Kādu labumu tas var dot tā īpašniekam?

To nevarēs izmantot paredzētajam mērķim, un rezultātā mājai var piesaistīt neveiksmes un nabadzību. Ir vērts atbrīvoties no visiem saplīsušiem traukiem, pat ja ir mazas plaisas.

Lietotas lietas

Katrs cilvēks garderobē var atrast kādu lietu, kas jau sen nolietota, bet ir iemīļota vai ar to saistās labas atmiņas. Uzglabāšanā ir zināma loģika, bet šajā dzīvē svarīgāk ir būt racionālam un izcelt galveno.

Nolietotas lietas nenes labsajūtu. Izmantojot tos, katrs cilvēks pielaiko trūcīgā tēlu.

Izkaisīta nauda pa visu māju

Fakts ir tāds, ka, ja nauda ir izkaisīta pa māju, jūs nekad nevarēsit ietaupīt vēlamo summu, un naudas enerģija izšķīst. Nauda mīl kārtību, tāpēc pat sīkums jāglabā stikla burkās vai krājkasītēs.

Salauzts pulkstenis

Bieži vien var atrast salauztus pulksteņus, kas sniedz zināmu vērtību. Ir svarīgi saprast vienkāršu faktu: salauzts pulkstenis izraisa stagnāciju biznesā un attīstībā. Turot savā mājā salauztu pulksteni, katrs cilvēks saņem tikai negatīvu.

Ja tos nevar salabot, labāk droši atbrīvoties no saplīsušā pulksteņa. Tas ir ļoti svarīgi, ja salauzts pulkstenis karājas redzamā vietā. Šajā gadījumā nevar izslēgt, ka jūs var piemeklēt neveiksme.

Nepatīkamas, nevajadzīgas lietas

Jūs vienmēr varat atrast lietas un priekšmetus, kas ir nepatīkami, nevajadzīgi. Tie var vienkārši neatbilst telpas stilam vai ir saistīti ar negatīviem dzīves notikumiem.

Visām nepatīkamajām un nevajadzīgajām lietām ir vieta miskastē. Nav vērts tos glabāt vai domāt par praktisku pielietojumu.

Lasi vēl: Šie talismani, kuri katram atrodas mājās piesaista bagātību un palīdz atvērt naudas portālu, taču jāprot tie pielietot

Saplēstas drēbes

Saplēstas un bojātas drēbes var atnest mājā nelaimi un nepatikšanas. Tādas lietas var izmantot kā lupatas.

Ir svarīgs noteikums: saplēstas lietas nevar izmantot paredzētajam mērķim, jo ​​tādas lietas īpašniekam nesīs tikai neveiksmi.

COMMENTS

Pievienot komentāru