Lai jums vairs nebūtu ienaidnieki, vienkārši ievietojiet šo priekšmetu saldētavā

Dažreiz starp cilvēkiem uzliesmo patiess naidīgums. Iemesli var būt dažādi, bet sekas vienmēr ir nepatīkamas. Galu galā naids un dusmas vienmēr rada milzīgu daudzumu negatīvas enerģijas. Un tas mūs iznīcina.

 

Ienaidnieku sazvērestība

Naids nekad nav devis cilvēkiem neko labu. Tāpēc jums ir jāatbrīvojas no tā. Ja vēlaties, lai ienaidnieks pārstātu jums kaitēt, jums ir jāveic viens vienkāršs rituāls. Šī metode ir ļoti efektīva.

 

Šim rituālam jums būs nepieciešams nazis. Vēlams nevis parastu virtuves nazi, bet gan galda nazi no komplektiem. Tam nav jābūt jaunam vai kaut kam īpašam. Derēs jebkurš, kas jums ir pa rokai.

 

Šim rituālam jums jāvelta laiks, kad neviens jūs netraucēs. Mēness fāzei nav nozīmes, taču, tā kā šis ir atbrīvošanas rituāls , tad to var izdarīt uz dilstoša mēness. Tātad efekts palielināsies. Ja jums ir daudz ienaidnieku, jums jāizvēlas tas, no kura ir visvairāk problēmu.

 

Rituāls

Tātad, jums ir jāpaņem šis nazis un jāiedomājas, ka tas ir jūsu naids pret cilvēku. Vizualizējiet to kaut kā, ielieciet tajā visas savas jūtas. Paņemiet nazi aiz asmens kreisajā rokā. Un sajūti visu emociju gammu, ko šis naids tev sniedz.

 

Kad to visu esi iztēlojies, uz šī naža jāsaka šādi vārdi:

“Kā metāls sasalst aukstumā, tā mans ienaidnieks (vārds) atdzisīs pret mani, atvēsinās savu degsmi, aizmirsīs manu vārdu. Patiesi . ”

Ar šiem vārdiem atbrīvojiet visas savas emocijas šajā nazi. Ja jums ir nepieciešams vairāk laika, atkārtojiet frāzi trīs reizes. Pēc tam ielieciet nazi saldētavā un atstājiet tur mēnesi. Tas ir iespējams ilgāk.

 

Lasi vēl: Noskaidro no kādiem 6 priekšmetiem mājā jāatbrīvojas, lai tie negrauj tavu ģimenes dzīvi un neatņem naudu

 

Šī mēneša laikā naids starp jums vai nu pilnībā izzudīs, vai arī manāmi atdzisīs. Pēc mēneša nazi var izņemt no saldētavas. Noteikti nomazgājiet to sālsūdenī. Pēc tam jūs varat to atkal izmantot mājās.

Pievienot komentāru