Mana ģimene ir sajūsmā par šiem medus cepumiem; tik ātri un vienkārši

Medus cepumu gatavošana mājās. Tas patiks ne tikai pieaugušajiem, bet arī bērniem. Taču tas arī ietaupīs daudz naudas. Cepumu cepšana aizņems tikai 15 minūtes, kas mūsdienu realitātē ir ļoti svarīgi. 

 

Medus cepumi mājās

Liels pluss šai receptei, ir tāds, ka cepumus var uzglabāt ļoti ilgi un tie nezaudēs savu garšu. Turklāt, ja vēlaties, varat izveidot dekoru cepumiem no kausētas šokolādes, augļiem, vafelēm, kokosriekstu skaidiņām.

 

Sastāvdaļas

150 g medus

350 g miltu

100 g skāba krējuma

1 ola

3 k. augu eļļa

1 tējk. soda

Šķipsniņa sāls

Paciņa vaniļas cukura

 

Pagatavošana

Lieciet medu, olu un skābo krējumu dziļā traukā. Rūpīgi samaisiet maisījumu, lai iegūtu viendabīgu masu. Pievieno eļļu, sodu, vaniļas cukuru, sāli. Tad ieber miltus.

Sākumā mīklu var maisīt ar karoti. Kad mīkla nedaudz sabiezē, uzmanīgi to izņemiet un uzlieciet uz galda un turpiniet to mīcīt ar rokām. Neaizmirstiet apkaisīt galdu ar miltiem, lai mīkla neliptu pie galda un ruļļa.

 

Mīklu izrullē ar rullīti un sagriež mazos gabaliņos. Varat vienkārši izmantot nazi vai īpašus cepumu griezējus. Atsevišķā traukā ieber nedaudz cukura. Cepumu virsas iemērc cukurā un tad cepumus liek uz cepešpannas, kas izklāta ar cepamo papīru.

 

Lasi vēl: Jaungada Olivjē: tikai viena sastāvdaļa padarīs salātus daudz garšīgākus un veselīgākus

 

Ielieciet cepumus uz iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī. Cep tos 15 minūtes 170-180 grādos. Koncentrējieties uz savas krāsns jaudu. Ja pamanāt, ka cepumi jau ir skaisti brūni, tad varat izslēgt cepeškrāsni.

Skaisti un garšīgi medus cepumi mājās

Tas ir viss. Apbrīnojamie medus cepumi ir gatavi. Tika pavadīts minimāls laiks un pūles, taču tas noteikti ir tā vērts. Iesakām cepumus dekorēt ar saldumu dekoru, ja ir tāda vēlme. Tas ne tikai uzlabos cepumu izskatu, bet arī to garšu. Piemēram, konditorejas izstrādājumus varat apkaisīt ar pūdercukuru.

Pievienot komentāru