Bagāts draugs man ieteica nēsāt vienu lietu kreisajā kabatā: pēc tam man nauda plūda kā upe

Ik pa laikam mēs visi vēlamies, lai mūsu dzīvē ienāktu nauda un glābtu mūs no problēmām. Cilvēki to vēl nav iemācījušies. 

Tomēr daži uzskata, ka situāciju ir iespējams labot ar mājas maģijas palīdzību. Piemēram, ielieciet vienu vienkāršu lietu kreisajā kabatā un nēsājiet to tur visu laiku. Tad nauda jums tiks piesaistīta.

Mūsu senči pievērsa īpašu uzmanību zīmēm un ticēja tām. Tie tika nodoti no paaudzes paaudzē. Īpaši tie, kas padara jūs bagātu. Nauda un labklājība vienmēr ir piesaistījusi cilvēkus. Tāda ir mūsu daba. Acīmredzot tāpēc ir tik daudz veidu, kā piesaistīt naudu. Mūsdienu pasaulē viņi arī nezaudē popularitāti.

 

Kreisā kabata

Daudzas pazīmes kaut kādu iemeslu dēļ ir saistītas ar to, kas jums jāieliek kreisajā kabatā, lai piesaistītu naudu. Tiek uzskatīts, ka ar rokām noplūkts valriekstu koka zars var piesaistīt finansiālus panākumus. Iepriekš tas tika likts kreisajā kabatā pirms svarīga darījuma vai pirkuma. Ja tas darbojas, tad kāpēc gan nepamēģināt.

Pastāv arī uzskats, ka uz ielas atrasts rēķins jāieliek kreisajā kabatā un jāatnes mājās. Bet tikai papīra nauda. Atcerieties, ka monētas nedrīkst paņemt uz ielas.

Lasi vēl: Padomi: ko nedarīt sagaidot Jauno gadu, lai veiksme un labklājība tevi nepamet

Ir vēl viens vienkāršs rituāls, kas palīdzēs atdzīvināt naudu. Kad Mēness ir jauns un aug, ielieciet kreisajā kabatā sauju monētu. Dodieties ārā vai uz balkona, lai labi redzētu Mēnesi, un skandiniet kabatā esošās monētas. Viņi saka, ka finanšu lietas nekavējoties ies kalnā.

Vēl viena smieklīga zīme ir saistīta ar kreiso pusi. Tika uzskatīts, ka, ja kreisā roka niez, tad peļņa. Tūlīt vajag berzēt pret kreiso kabatu, lai nauda plūst. Šī zīme pastāv kopš neatminamiem laikiem. Es atceros, ka mans vectēvs man to mācīja.

 

 

Piezīmes par kabatām

Cilvēki bieži kabatas saistīja ar kaut kādām naudas zīmēm. Piemēram, tas tiek uzskatīts par neveiksmi, ja kabatā ir caurums. Jums tas ir jāaizver pēc iespējas ātrāk, lai izvairītos no zaudējumiem.

Tāpat tiek uzskatīts, ka nevajadzētu atstāt māju ar tukšām kabatām. Lai nauda vienmēr plūstu, nēsājiet līdzi vismaz pāris monētas.

 

Lasi vēl: Padomi: ko nedarīt sagaidot Jauno gadu, lai veiksme un labklājība tevi nepamet

 

Ja nauda izkrita no kabatas, jums jāpievērš uzmanība, kura. Ja no kreisās puses – tā ir nejauša peļņa, bet no labās puses – zaudējumi. Tāpat ir ar kabatās atrasto naudu. Ja atrodat rēķinu kreisajā kabatā, tad gaidiet ātru peļņu.

Un nauda labajā kabatā – uz veiksmi un uzvaru. Jūs varat doties pēc loterijas biļetēm, jums noteikti veiksies.

 

Visas šīs metodes neesam izdomājuši mēs, un tās pastāv jau ilgu laiku. Tagad jūs zināt, ko likt kreisajā kabatā, lai kļūtu bagāts. Tomēr neaizmirstiet, ka nauda mīl darbu un centību. Lai kļūtu bagāts, vispirms ir jāstrādā un jāvirzās uz savu mērķi. Veiksmi tev!

COMMENTS

Pievienot komentāru