Pazīstams zīlnieks man ieteica: kā atbrīvoties no parādiem ar ūdens palīdzību

Dzīve ne vienmēr virzās tikai uz augšu. Ir kāpumi un kritumi. Un nereti šos kritienus pavada parādu kaudze. Dažreiz jūs nezināt, kā atbrīvoties no parādiem un atgriezties normālā dzīvē. Ir vienkāršs rituāls, kas jums to palīdzēs.

 

Mūsdienu pasaulē cilvēki pastāvīgi izmanto kredītus un aizdevumus. Šī ir izplatīta un ļoti ērta prakse. Taču ne vienmēr parādus iespējams nomaksāt laikā. Lai izkļūtu no šīs situācijas, jums jāveic viens vienkāršs rituāls.

Tāpat kā visi rituāli, lai no kaut kā atbrīvotos, šī prakse tiek veikta uz dilstoša mēness. Katrs cilvēks to var īstenot. Jums vienkārši jāizvēlas diena, kad neviens jūs netraucēs. Rituāls ir ļoti vienkāršs un to var veikt mājās.

 

Rituāls

Noskaņojieties praksei, kādu laiku klusējiet un apkopojiet savas domas. Pēc tam paņemiet tukšu papīra lapu un uzrakstiet uz tās parāda summu. Noteikti iekļaujiet visus parādus, kas jums ir.

Pēc tam jums jāiet uz vannas istabu vai virtuvi, kur ir jaucējkrāns. Atveriet to, lai ūdens no tā neplūst, bet pilētu. Zem šiem pilieniem novietojiet nelielu trauku. Tā var būt jebkura krūze, bļoda. Trauka apakšā ielieciet papīra lapu ar parāda summu.

 

Kamēr ūdens pil no krāna un piepilda trauku, atkārtojiet šos vārdus:

“Pilienu pa pilienam, mans parāds ir piedzīts, tas smagi nospiež mani. Tie neļauj aizmigt un atpūsties, ne dienu, ne nakti. Es pateikšu ūdenim, palūgšu padzīt manu parādu un aizvest līdzi uz vistālāko valsti, uz dziļāko ūdeni. Izšķīda bezgalīgā ūdens klajumā un atgrieza man laimi, atņemot bēdas. Lai tā būtu!”

Šie vārdi ir jāatkārto, līdz trauks ir pilnībā piepildīta. Pēc tam ūdens kopā ar papīra lapu jāizlej un jāierok zemē. Ja tas nav iespējams, varat to vienkārši ielej tualetē. Tas pabeidz rituālu.

 

Lasi vēl: Bagāts draugs man ieteica nēsāt vienu lietu kreisajā kabatā: pēc tam man nauda plūda kā upe

 

Drīz pēc tam lietām vajadzētu atjaunoties. Tuvākajā laikā varēsi tikt vaļā no parādiem. Lai vairs nenokļūtu šādās situācijās, neaizmirstiet ievērot vienkāršus noteikumus.

Jums arī jāatceras, ka nekādi rituāli nepalīdzēs, ja jūs vispār neko nedarīsit. Ir ļoti svarīgi pēc rituāla visus savus spēkus virzīt, lai pēc iespējas ātrāk tiktu galā ar parādiem un problēmām. Pēc treniņa jums būs daudz vieglāk. Veiksmi tev!

Pievienot komentāru