Šodien, 22.novembris ir ļoti spēcīga diena, kad visi eņģeļi nolaižas uz zemes, lai tev pačukstētu šo

22. novembris ir ļoti spēcīgas enerģijas diena, spoguļdatums. Bezgalīgas enerģijas diena, kas spēj realizēt pilnīgi visu!

 

2022. gada 22. novembris ir ideāla diena, lai uzlabotu attiecības ar mīļajiem, uzlabotu savu veselību un finansiālo labklājību. Spoguļa datuma enerģija ir neticami spēcīga. Pareizi lietojot, var līdzsvarot spēkus katrā cilvēkā un virzīt tos uz sev labāku dzīvi, mums palīgā nāk pati daba.

Visas šajā dienā veiktās prakses tiks stiprinātas. Visiem, kas vēlas uzlabot savu finansiālo situāciju, lai rastu mīlestību un harmoniju, šī diena ir ļoti spēcīga!

 

Šajās dienās ir ļoti svarīgi atrast laiku meditācijai, pārdomām par aizvadīto dzīves posmu. Pat cilvēki, kas ir tālu no šīs nodarbošanās, varēs sasniegt mērķi, tikai noskaņojot un analizējot savas darbības un darbus:

Piedod un atlaid

Lai mainītu savu dzīvi uz labo pusi, jums ir jāatsakās no visa vecā, novecojušā, nevajadzīgā. Ir svarīgi atbrīvoties no savām sūdzībām, traumējošām negatīvām situācijām, analizēt un piedot sev savas kļūdas, mēģināt saprast un piedot citiem cilvēkiem, kā arī lūgt piedošanu tiem, kurus jūs pats esat aizvainojis ar vārdu vai darbu.

Sagatavo sarakstu ar to, no kā savā dzīvē vēlies atbrīvoties, kas neļauj tev būt laimīgam (slikti ieradumi, kompleksi, bailes, aizvainojums, nožēla, šaubas, šķēršļi, sarežģītas situācijas), tad to sadedzini, ar domām atlaist un piedot sev, un citiem.

 

Pasaki paldies

Šajā laikā cilvēki novāc ražu – atlīdzība par viņu darbu un paldies dabai par tās dāvanām.

Noteikti izsakiet pateicības sajūtas dabai, cilvēkiem, Gaismas spēkiem par visiem pozitīvajiem mirkļiem, panākumiem un sasniegumiem, veiksmi un prieku, kas šogad noticis. Un ceļā sastaptās grūtības ir jāuztver kā svarīga pieredze, kas noderēs nākotnē, jo šajā dzīvē nekas nenotiek tāpat vien.

 

Atveries laimīgai nākotnei

Šī diena aicina atrast līdzsvaru, optimistiski raudzīties uz pasauli, atvērties jaunām zināšanām un iespējām, ielaist sevī pārpilnības, veiksmes, labklājības un labestīgas enerģijas. Padomā, ko vēlies sasniegt, ko realizēt, kas ienesīs tavā dzīvē laimi un labklājību.

 

Tas, ko eņģelis vēlējās tev pačukstēt ir:

“Ja vēlies veikt paliekošas pārmaiņas, pārstāj koncentrēties uz problēmām un to lielumu, un sāc koncentrēties uz sevi un saviem spēkiem!”

Pievienot komentāru