Zodiaka zīmes, kurām Visums dos stabilitāti 2020. gada decembrī

FOTO: pixabay

Decembris ir ziemas perioda sākums, mēnesis, kas ir robežlīnija un rada izmaiņas kalendārajā ciklā. Bieži vien brīnumi notiek tieši decembrī. Tā noticis, ka palaižot vaļā vienu gadu, Visums mums piešķir jaunu, kurā katram no mums būs ilgi gaidītie atklājumi un perspektīvas.

“Stabilitāte” visās tās formās mums ir ļoti svarīga. Materiālā stabilitāte, fiziskā, psiholoģiskā, mīlestības utt. Šo sarakstu varētu turpināt, bet kāda jēga? Citiem vārdiem sakot, katram ir savas prasības par “stabilitāti”.

Trigoni un stabilitāte zodiaka zīmēm decembrī.

Ir vērts atzīmēt, ka 6. decembrī sagaidāms, ka Venēras un Neptūna trigons nodrošinās saviem aizbildņiem jaunus atklājumus vai vecā stabilitāti. Turklāt Venera atrodas Skorpiona zvaigznājā, bet Neptūns ir Zivju ģenētiskais zvaigznājs. Trīs spēcīgas stihijas krustojas šajā veiksmīgajā trigonā. Runa ir par zemi, ūdeni un gaisu. Zivju, Svaru un Vēršu pārstāvji jūt sevī spēku virzīties uz priekšu un sasniegt savus mērķus ar skaidri uzbūvētu trajektoriju.

Visas iepriekš minētās zīmes šajā dienā ir nolemtas panākumiem.

10. decembrī, kad Marss nonāks trigonā ar pašu Sauli, enerģija tiks aizskalota! Šī diena ir bagāta ar emocijām, bet ne visas no tām būs pozitīvas. Bieži vien notikumi šajos datumos spilgti paliek atmiņās, taču ne vienmēr pozitīvā kontekstā. Astrologi neiesaka cīnīties par jaunām lietām vai noslēgt darījumu šajā dienā, jo kaislības būs vārīgas.

Šāda atmosfēra ne visiem ir pa prātam, jo ir iespējama neizpratne un agresija, kas vērsta pret jums. Tāpat nav izslēgts, ka Jūsu ģimenei vai partnerim būs jaunas idejas par turpmākajiem nākotnes plāniem, nav vērts padoties viņu centībai Jūs pierunāt, vienkārši atlieciet šo sarunu uz kādu citu dienu, lai Jūs netiktu maldināts. Par ko ir runa? Astrologi uzskata, ka tas lielākoties attiecas uz Auniem un Strēlniekiem.

Jāatzīmē, ka Jūsu ugunīgums un spēja ātri aizsvilties, spēj sašķelt koku, šī iemesla dēļ, pacentieties saglabāt mieru un nepakļauties ažiotāžai, kas valda pār Jums.

15. decembrī gaidāms Marsa trigons ar Merkuru, turklāt, Marss ir Auna ģenētiskajā zvaigznājā, bet viņa pārinieks – Strēlnieks. Aunu spēcīgā fiziskā enerģija un vēlme tiks papildināta ar aukstu apdomību un atklātu pareizo ceļu. Jaunavas un Dvīņu aukstais un aprēķinātais racionālisms gūs virsroku pār pirmatnējo ugunīgo emociju uzplūdumu.

Nesteidzieties izdarīt secinājumus attiecībā uz aprakstītajām situācijām, jo tās var nebūt pilnīgi pareizas.

Avots: zen.yandex.lv

 

Pievienot komentāru