Trīs veidi, kā kafija var ietekmēt tavu produktivitāti

Kafijas krūze lielai daļai strādājošo ir vitāli nepieciešama rīta žāvu atgaiņāšanai – tā mūs “ceļ” no rītiem, uztur modrus dienā un palīdz sakoncentrēties darba dienas izskaņā. Ik dienas kā darba devēju, tā darbinieku roka stiepjas pēc kāda kofeīna bagāta dzēriena, lai uzlabotu noskaņojumu un celtu enerģijas līmeni. Ne mazāk svarīgi, 70% kafijas cienītāju ir pārliecināti, ka atteikšanās no kafijas noteikti ietekmētu viņu darba spējas, liecina Narvesen apkopotie pētījumi , kas analizē kafijas spēju stimulēt darba un prāta spējas.

Ikdiena kļūst arvien dinamiskāka, un arvien vairāk strādājošo kafiju izvēlas baudīt pa ceļam, liecina Narvesen novērojumi tirdzniecības vietās un iegādāto kafiju skaits – gada laikā Latvijas iedzīvotāji izdzer kafiju, kas mērāma vairākos miljonos krūzīšu.

“Narvesen iepērkas 75% Latvijas iedzīvotāju, un katrs devītais pircējs iegādājas enerģijas pilno kafiju,” stāsta Narvesen kafijas eksperte Edīte Vimba. Kamēr pasaulē pēdējos gados kafijas uzvaras gājienu iet Cappuccino, Latvijas iedzīvotāju TOP3 nemainīgi ir klasiska kafija ar pienu, Caffe Latte un stipra, aromātiska melna kafija.

“Kafijas popularitāti nemainīgi uztur tie, kam kafija un darba spējas ir divi nedalāmi lielumi – kā liecina dažādi pētījumi, līdz ar baudījumu garšas kārpiņām tumšais, aromātiskais dzēriens ietver vairākas stimulējošas īpašības,” dalās Edīte Vimba.

Raksta turpinājums nākamajā lapā!

Pievienot komentāru