T/C Domina Shopping investēs 7 miljonus eiro jaunas izklaides un atpūtas zonas būvniecībā

Sasniedzot rekordlabus darbības rezultātus 2017.gadā, tirdzniecības centrs Domina Shopping šī gada vasarā plāno uzsākt jaunas Izklaides un atpūtas zonas būvniecību ar kopējo platību 7 000 m2. Tās izveidē tiks investēti vairāk nekā 7 miljoni eiro, radot jaunas un Latvijā vēl nebijušas izklaides iespējas visai ģimenei.

Piecgades labākie rezultāti

Aizvadītajā gadā t/c Domina Shopping izdevies sasniegti nozarei netipiski augstus darbības rezultātus. Centra apgrozījums 2017.gadā, salīdzinot ar gadu iepriekš, ir audzis par 33%, sasniedzot vairāk nekā 70 miljonus eiro atzīmi. Bet apmeklētāju plūsma pērn augusi par 17%, sasniedzot gandrīz 6 miljonu atzīmi.

Jāatzīmē, ka kopumā t/c Domina Shopping attīstībā 2017.gadā ir ieguldīti 8 miljoni eiro un atvērtas 48 jaunas tirdzniecības vietas. Vislielāko apgrozījuma izaugsmi piedzīvojušas trīs veikalu kategorijas – sporta un atpūtas preču segments audzis par 139%, delikatešu segments par 128%, mājlietu un interjerlietu segments – par 115%. Salīdzinot ar 2016.gadu, pērn ievērojami audzis arī pircēju pieprasījums pēc Domina Shopping papildu pakalpojumiem – tā dāvanu karšu pārdošanas rezultāti auguši par 43%, bet klientu karšu pārdošanas rezultāti uzlabojušies pat par 238%.

Unikālas izklaides iespējas un jauni veikali

“Tirdzniecības centrs Domina Shopping ir izveidots tā, lai cilvēki tajā varētu ērti apmierināt visas savas ikdienas vajadzības – sākot ar ēdienu un modes lietām, beidzot ar mājas precēm un dažādiem praktiskiem pakalpojumiem. Taču mūsu mērķis ir Dominu veidot vēl ērtāku, daudzfunkcionālāku un ģimenes interesēm piemērotāku, tāpēc jaunās Izklaides un atpūtas zonas veidošana visai ģimenei ir loģisks attīstības solis,” uzsver Dina Bunce, t/c Domina Shopping direktore.

Tiek plānots, ka jaunā Domina Shopping Izklaides un atpūtas zona apmeklētājiem tiks atvērta jau 2019.gada nogalē. Tajā savām interesēm saistošas aktivitātes atradīs gan lielie, gan mazie tirdzniecības centra apmeklētāji. To veidos trīs pamatzonas – Latvijā modernākais un inovatīvākais kinoteātris ar vismaz 4 zālēm, atrakciju parks visai ģimenei ar unikālām izklaides iespējām un restorānu zona ar Latvijā vēl nebijušiem augsta līmeņa ēdināšanas pakalpojumu sniedzējiem.

Līdzās Izklaides un atpūtas zonas būvniecības darbu uzsākšanai, 2018.gadā tirdzniecības centrā sagaidāmi arī citi jaunumi. Lai pircēji saņemtu savām vēlmēm vēl atbilstošāku piedāvājumu un centra nomnieku sastāvs būtu vēl konkurētspējīgāks, jau pavasarī Domina Shopping veikalu klāstu papildinās vairāki jauni un spēcīgi modes zīmoli, kam sekos arī jaunu pakalpojumu sniedzēju ienākšana centrā. Šogad turpināsies darbs arī pie tehnisko uzlabojumu veikšanas, lai centra vide kļūtu vēl ērtāka un patīkamāka.

Par t/c Domina Shopping

T/c Domina Shopping ir viens no lielākajiem tirdzniecības centriem Rīgā un Latvijā, kas saviem apmeklētājiem sniedz plašas un ērtas iepirkšanās iespējas vairāk nekā 170 tirdzniecības vietās. Pēc 2017. gada pavasarī uzsāktā pārmaiņu procesa, nomnieku klāstam pievienojušies jauni pasaulslaveni un iemīļoti zīmoli, kas visplašākajā izvēlē piedāvā apavus un bērnu preces, rotaslietas, sporta preces, mājlietas un interjera priekšmetus. Tāpat ir pieejams ievērojams restorānu un kafejnīcu klāsts, skaistumkopšanas salons, fitnesa centrs ar mūsdienīgu SPA zonu, kā arī dažādi sadzīves pakalpojumi – pasts, banku filiāles, ķīmiskā tīrītava, apģērbu un apavu šūšanas un labošanas darbnīcas, atslēgu serviss, kā arī jaunā koncepta Maxima XXX pārtikas lielveikals. Iepirkšanās jaunajā Domina Shopping ir kļuvusi daudz ērtāka, daudzveidīgāka un pieejamāka, piedāvājot visu ikdienā nepieciešamo.

Domina Shopping īpašnieks un pārvaldnieks kopš 2016. gada jūlija ir SIA EfTEN DOMINA. Tirdzniecības centrs atrodas Ieriķu ielā 3, starp divām Rīgas galvenajām satiksmes maģistrālēm – Čaka un Brīvības ielu.

Plašāku informāciju par tirdzniecības centru meklējiet mājas lapā www.domina-shopping.lv, kā arī sociālajos tīklos Facebook, Instagram un Twitter.

Pievienot komentāru