Sāksies biļešu iepriekšpārdošana uz Dailes teātra izrādēm aprīlī

15.februārī sāksies biļešu iepriekšpārdošana uz Dailes teātra izrādēm aprīlī. Vairākas izrādes būs iespējams noskatīties ar tulkojumu angļu valodā.

Līdzās citām izrādēm aprīlī Dailes teātris piedāvās trīs jaunākos iestudējumus, kam pirmizrādes plānotas martā – Ainas Rendas romantisku drāmu “Būt Kejai Gondai” Lielajā zālē, Patrika Mārbera kaislību drāmu “Pēc Jūlijas jaunkundzes” Mazajā zālē un Justīnes Kļavas darba “Atzīšanās” iestudējumu Kamerzālē.

Laikā no 19. līdz 21. aprīlim norisināsies Dailes teātra Izrāžu skate 2018, kuru apmeklēt tiek aicināti teātra profesionāļi no citām valstīm. Tā ir iespēja arī Latvijā dzīvojošiem cittautiešiem noskatīties vairākus Dailes teātra iestudējumus, jo Lielās zāles izrādēm “Svinības” 19. aprīlī, “Bannija Manro nāve” 20. aprīlī un “Jeruzaleme” 21. aprīlī, kā arī Kamerzāles izrādei “Kam no Vilka kundzes bail?” 21. aprīlī tiks nodrošināts tulkojums titros angļu valodā.

28. aprīlī pēdējo reizi tiks rādīta izrāde “Doriana Greja portrets”. Bet aprīļa piedāvājums par īpašo cenu būs izrāde “8 mīlošas sievietes” 8. aprīlī, biļešu cena – 5 un 7 EUR.

Pievienot komentāru