AS Dzintars – ĒNU DIENA 14.02.2018.

Senākais parfimērijas un kosmētikas ražotājs Baltijā un Ziemeļeiropā AS “Dzintars” š.g. 14. februārī atvērs durvis topošajiem speciālistiem ikgadējās karjeras izglītības programmas “ĒNU DIENA” ietvaros.

Šogad skolēniem būs iespēja uzņēmumā “Dzintars” iepazīties ar parfimēra, ķīmiķa, eksporta vadītāja, ražošanas un tēstēšanas nodaļu darbinieku ikdienu un novērtēt, kā ir būt šīs nozares speciālistiem. Ilggadējie un pieredzes bagātie “Dzintars” speciālisti dalīsies ar zināšanām, kas skolēniem nākotnē noteikti noderēs.

2017. gadā “Dzintars” izlaida ārstnieciskās kosmētikas produktu sēriju, kuru šogad plāno papildināt ar citiem līdzekļiem, kas risinās konkrētas ādas problēmas. Ķīmiķi, mikrobiologi un citi laboratorijas speciālisti atklās šīs unikālās produktu sērijas noslēpumus.

“ĒNU DIENAS” ietvaros skolēniem būs iespējams apmeklēt parfimērijas un kosmētikas izstrādājumu laboratorijas, piedalīties produktu izstrādē un ādas fizioloģisko parametru mērīšanā.

AS Dzintars – Baltijas un Skandināvijas valstīs lielākais parfimērijas un kosmētikas izstrādātājs un ražotājs. Uzņēmumā strādā vairāk nekā 330 darbinieku. Sortiments ietver vairāk nekā 1000 veidu kosmētikas, parfimērijas, kā arī dekoratīvās kosmētikas produktu. Latvijā uzņēmumam Dzintars pieder 46 veikalu. Zīmola produkcija tiek eksportēta uz vairāk nekā 30 pasaules valstīm.

Pievienot komentāru