Lietas, kuras nevar dāvināt radiem un draugiem: tās pievelk nelaimi

“Priecājieties par vienu dāvanu, uzmanieties no citām!” : es dzirdēju to no gudras vecmāmiņas, kura dzīvo manā ciemā. Dāvanas tuviniekiem jāgatavo no sirds, bet rūpīgi. Un viss tāpēc, ka ir lietas, kas ģimenē var izraisīt strīdus un nesaskaņas, pasliktināt veselību un pašsajūtu!

 

Dāvanas no radiniekiem, tuviniekiem

Pulkstenis

To, ka nevar dot pulksteni, iespējams, visi zina. Tie var apturēt jūsu veiksmes un laimīgās dzīves laiku, ienest mājā strīdus un apjukumu. Turklāt rokas pulksteņi, tāpat kā rotaslietas, tiek izvēlēti ne tikai skaistuma dēļ, bet arī intuitīvi – mans vai nē. Pulkstenim jāguļ uz rokas, neradot diskomfortu.

Ja jūs joprojām izlēmāt par šādu dāvanu, lūdziet par to monētu. Tādējādi dāvana pārvēršas par pirkumu, un visas māņticības tiek neitralizētas.

Nazis

Arī nažu došana ir ļoti slikta zīme. Tiek uzskatīts, ka nazis, ja to uzdāvina, var izraisīt nopietnus strīdus un nesaskaņas. Sena māņticība vēsta, ka naži pievelk ļaunos spēkus, no šejienes rodas uzskats, ka no naža nevar ēst – kļūsi ļauns.

Lai gan, protams, tas vairāk ir aizspriedums. Ieroči ar malām joprojām tiek uzskatīti par apsveicamu dāvanu vīriešu vidū. Dodot nazi, darbojas arī “monētas” noteikums.

Šķēres

Tas pats attiecas uz šķērēm. Tās saīsina dzīvi, pārtrauc attiecības ar citiem. Neņemiet tos, nevilcinieties atteikties no šādas dāvanas.

 

Lasi vēl: Ja vēli cilvēkam laimi un labklājību, tad nedāviniet viņam šo lietu

Spogulis

Dāvana spoguļa formā atņem skaistumu, jaunību un prieku. Īpaši bīstami ir antīkie spoguļi. Pat rituāli ne vienmēr palīdz. Vislabāk šādu dāvanu neņemt, ja neiznāk, tad izmet.

 

Kabatlakatiņi, dvieļi

Kabatlakatiņus arī nekad nedod. Tiek uzskatīts, ka kopā ar viņiem mājā ienāk citu cilvēku asaras un bēdas. Ļoti sena māņticība attiecas uz dvieļiem.

Daudzās valstīs tika uzskatīts, ka šāda dāvana var novest pie ilgas šķiršanās. Jums vajadzētu atteikties no šādas dāvanas tikai tad, ja jūsu saņēmējs ir ļoti māņticīgs cilvēks.

Kāds teiks, ka tas viss ir muļķības, māņticība, es neticu zīmēm. Ticēt vai nē, tas ir atkarīgs no jums. Teikšu vienu, ka te kaut kas ir, jo pirms pāris gadiem vecgada vakarā māsa uzdāvināja vīramātei nažu komplektu un 1.janvāra vakarā pakrita zem skalpeļa. “Tas jau ir tas pats nazis” , labi ka tikai ar apendicītu.

Pievienot komentāru