Kur pavadīt brīvdienas vasarā? 5 neparastas vietas Latvijā

3. ROMANTISKA PASAKA PIE UPES

Gaujas krastā, Paradīzes kalna pakājē joprojām izbaudīt komfortu, arī esot prom no pilsētas.

Siguldā, dēvētā arī par Latvijas mazo Šveici, starp bieziem mežiem, smilšakmens klintīm un pilīm atrodas glempings “Klaukas”. Specifisks kempinga veids, ļoti īpašiem dabas draugiem pašā Gaujas krastā.

Piedāvājumā ir 8 labiekārtotas teltis ar elektrību. Katrai teltij piešķirta sava individualitāte. Viesiem pieejama koplietošanas virtuve, viesu koplietošanas telti ar lasītavu un wifi pieeju, koplietošanas dušu ar siltu ūdeni un labierīcībām.

Glempings Klaukas, Sigulda www.glempings.lv

4. MUCIŅĀ JŪRAS KRASTĀ

Tu esi bijis pludmalē, bet vai tu esi pamostoties atvēris acis un ieraudzījis jūru?

Viesu nams “Melnsils” atrodas pašā jūras krastā un ir iekārtots senā, autentiskā zvejnieku saimniecības ēkā, kur katrs viesu nama numuriņš un interjers ir veidots, balstoties uz vēsturisku notikumu un senatnīgu vietu stāstiem, ko papildina unikālā piejūras dabas klātesamība. Vasarniekiem, pilsētniekiem un visiem pārējiem atpūtniekiem šeit nebūs garlaicīgi, jo šeit ir viss, lai aktīvi atpūstos ārpus pilsētas – maršruta pastaigas velobraucieniem vai nūjošanas priekiem, iespējams doties piedzīvojumā ar laivām un kajakiem pa jūru un Melnsila upi, uzrīkot badmintona vai novusa mačus. Savukārt dabas mīļotājiem un miera cienītājiem šeit iespējams uzņemt spēcīgo dabas enerģiju no jūras un saules, doties meditatīvās pastaigās pa Slīteres dabas takām, pēc tam stiprinot imunitāti pirtiņā.

Kempings Melnsils, Melnsils www.melnsils.lv

5. BRĪVDIENĀS – UZ SALU!

Nonākt nekurienes vidū un izbaudīt to? Tas ir iespējams – tepat Latgalē!

“Uz salas” ir labiekārtota glempinga vieta uz salas Dagdas ezerā, Latgalē. Glempings (angļu – glamping) sevī apvieno glamourous un camping, attīstot ideju par glamūru kempinga vietu. No kempinga idejas glempings pārņēmis iespēju būt tuvāk dabai, papildinot to ar komfortu, kādu sniedz viesnīcas istabiņas ērtās gultas, siltās segas un karstās dušas. Paliekot kādā no sešām ar ērtībām aprīkotajām teltīm, salas viesi var brīvi baudīt dabas tuvuma sniegtās neierobežotās iespējas kvalitatīvai brīvā laika pavadīšanai.

Glempings Uz salas, Dagdas ezers. https://www.uzsalas.com

IESAKIET ARĪ CITIEM!

Pievienot komentāru