Ko par tavu personību atklāj tavu acu krāsa: kādi talanti un īpašās spējas tev piemīt?

Kādā krāsā ir tavas acis? Brūnas, pelēkas, zilas vai zaļas? Vai tu zināji, ka tava acu krāsa spēj “pateikt” ļoti daudz ko gan par tavu raksturu, gan spējām un pat izskatu!

Esi gatavs to uzzināt?

Foto – pexels.com

Ja tev ir brūnas acis

Tev piemīt nestandarta domāšana un tāpēc dzīvē tu ļoti daudz ko vari sasniegt pat tad, kad citi domā – nekas nesanāks. Vienīgais, kas tevi spēj “izsist no sliedēm” ikdienā, tā ir rutīna. Tev patīk riskēt, tomēr ne pārmērīgi. Ja sanāk kļūdīties, tu arī proti izdarīt no tā secinājumus. Tev ir svarīgi strādāt darbu, kas tev sagādā prieku – darīt kaut ko naudas dēļ, tas tev neizdosies. Tomēr ar visu to, tu dzīvē un karjerā, vari sasniegt ļoti daudz.

Tev patīk ģērbties interesanti, tev piemīt savs ģērbšanās stils. Tu ļoti viegli rodi kontaktu ar bērniem un dzīvniekiem – šis ir tavs īpašais talants.

Ja tev ir zaļas acis

Tu dzīve ļoti paļaujies uz savu intuīciju – vairāk, nekā klausi loģikai. Vai tas tev vienmēr palīdz, tas ir cits jautājums… Taču tev patiešām piemīt maģiskas spējas un dažreiz tu jūti un redzi vairāk, nekā citi cilvēki. Senākos laikos uzskatīja, ka cilvēkiem ar zaļām acīm liktenis šūpulī ir ielicis neparastas spējas.

Ikdienā tu esi vairāk kautrīgs, nekā kompānijas dvēsele. Taču tie cilvēki, kas ir tavi patiesie draugi, dzīvē tev nozīmē ļoti daudz un tu viņus nekad nepametīsi.

Tava izcilākā rakstura īpašība ir spēja uzklausīt kritiku un par to neapvainoties.

Tev nepatīk būt uzmanības centrā un tu arī necenties nekad izcelties. Ģērbies drīzāk “klasiski”, nekā uzkrītoši un drosmīgi.

Ja tev ir pelēkas acis

Šos cilvēkus daba ir apveltījusi ar īpašām intelekta spējām. Tu jau kopš bērnības ļoti viegli vari apgūt jaunas vielas, pietiek vienreiz kaut ko izlasīt, lai tas “saglabātos” tavā atmiņā. Mācības tev arī sagādā prieku. Jau kopš agras bērnības tu zini – lai dzīvē kaut ko sasniegtu, tas ir jāiet un jādara, no debesīm nekas nenokritīs.

Vienīgais, kas spēj tevi “atraut” no loģikas un uzlikt uz acīm rozā brilles, protams, ir mīlestība – tad tu nesaproti gandrīz neko, kas notiek ap tevi.

Tavu ģērbšanās stilu varētu raksturot kā klasisku ar romantisku akcentu.

Ja tev ir zilas acis

Tu esi ļoti romantisks cilvēks. Bez mīlestības šī pasaule neeksistētu – tu to zini jau kopš bērnības. Tev patīk “lidināties mākoņos” un veidot gaisa pilis. Taču reālā dzīve bieži vien tevi biedē, jo ir nesasniedzama. Tā mēdz sagādāt tev vilšanos, no kā tev ir grūti izkļūt…

Tu esi cilvēks, kas sapņo daudz un dikti. Tu tici pasakām un esi pārāk naivs. Citi cilvēki tevi mēdz sāpināt, bet tu atkal un atkal kāp uz tiem pašiem grābekļiem.

Tomēr tava sirsnība un atklātība ir tavas unikālās spējas, kas citus fascinē. Un tev pašam ar to vajadzētu ļoti lepoties! Attiecības ar citiem cilvēkiem tev parasti veidojas sarežģītas.
Tavā apģērbā dominē galējības – tu vari kādu dzīves periodu ģērbties baltā apģērbā, bet kādu – melnā. Apģērbu izvēlies “pēc tā brīža sajūtām”.

Pievienot komentāru