Kā saprast, vai tev ir spēcīga enerģētika: 5 vienkāršas un skaidri redzamas pazīmes

Vai tu zini savas enerģētikas potenciālu? Cilvēku ar spēcīgu enerģētiku var atpazīt pēc noteiktām pazīmēm. Tas izpaužas cilvēka uzvedībā, rakstur un dzīvesveidā. Šāds cilvēks var izplatīt spēcīgus impulsus, ietekmējot ne tikai savu dzīvi, bet arī citu cilvēku dzīvi un apkārtējo atmosfēru. Mēģināsim noskaidrot, kā saprast, vai tev ir spēcīga enerģētika!

Foto – Freepik

Tu proti “nolasīt” citus cilvēkus

Tu spēj “lasīt” citus cilvēkus un paredzēt viņu rīcību. Kādā pārsteidzošā veidā tu jau iepriekš zini, kā rīkosies viens vai otrs cilvēks. No tevis neko nevar noslēpt: jebkuri, pat vismazākie meli tev nepaies secen, tu tos ļoti smalki sajūti. Bet, kad tu paziņo cilvēkam, ka tev ir zināmi viņa nolūki, viņš beigu beigās savi nodod. Dažiem šīs spējas var būt īpaši saasinātas, un ne vienmēr ir patīkami zināt, ka kāds cilvēks tevi izmanto un krāpj. Bet, kā saka, labāk rūgta patiesība, nekā saldi mali. Tu ne minūti netērēsi saziņai ar cilvēku, ja uzreiz jutīsi, ka viņš ir neuzticams.

Tu proti just līdzi

Tu esi jūtīgs un proti izrādīt empātiju. Pat, ja tev tuvs cilvēks ārēji ir mierīgs, tu uzriez sajūti, kad viņam kaut kas nav kārtībā. Tu proti saprast citus cilvēkus, viņu jūtas, tevi viegli izdodas viņus vadīt uz atklātu sarunu, un tu iedves uzticību. Bet, pats galvenais – tu īstajā laikā esi līdzās un esi gatavs uzklausīt. Pēc sarunas ar tevi citiem cilvēkiem patiešām paliek vieglāk ap sirdi. Esi pārliecināts, šādas spējas piemīt nebūt ne visiem, tāpēc apkārtējie tevi ļoti ciena.

Tu spēj ietekmēt notikumus

Tev pietiek tikai padomāt par to, ka gribētu mainīt savu darbības veidu, kā jau pēc kāda laika tu pilnīgi nejauši iepazīsies ar cilvēku, kurš meklēs savā uzņēmumā jaunu darbinieku. Vai arī tu esi nodomājis, ka laiks iegādāties jaunu sadzīves tehniku, bet nekādi to nesanāk izdarīt – vai nu nebija laika, vai vienkārši līdzekļu nepietika. Šādos brīžos noteikti kaut kas pārstās darboties un salūzīs. Šādas spējas vienlaikus var būt gan iepriecinošas, gan biedējošas. Lieta tāda, ka viss balstās uz tavu domu spēku, tāpēc, formulējot savas vēlmes, tev jābūt pēc iespējas uzmanīgākam.

Tev ir stipra veselība

Tev ir izcila veselība. Tev nav pazīstamas galvassāpes, problēmas ar miegu, saaukstēšanās. Viss tikai tāpēc, ka tev ir spēcīga enerģētika, kas ir iemesls tīram biolaukam. Jau sen ir pierādīts, ka fiziskā veselība lielā mērā ir atkarīga no garīgās veselības un cilvēka enerģētiskā stāvokļa. Ja enerģētika ir spēcīga, tad tā viegli cirkulē pa visiem mūsu ķermeņa kanāliem, bet tas nozīmē, ka visi orgāni darbojas pareizi.

Sagatavots pēc ārzemju preses materiāliem.

Pievienot komentāru