Izvēlieties pareizo variantu kā vilkt bikses un uzziniet, ko slēpj jūsu zemapziņa

Apskatiet attēlu un sakiet, kā kentauram jāvalkā bikses. Nekavējieties ar atbildi. Šajā testā svarīgs ir godīgums un reakcijas ātrums.

 

Tātad, jūs jau esat izlēmuši! Izvēlieties savu iespēju un rūpīgi izlasiet gādīgu amerikāņu psihologu rudens padomu. Rudens ir pārmaiņu laiks. Bieži mūs pārņem nemiers, bet to var mazināt.

Ja izvēlējāties šo attēlu, apsveicam! Visticamāk, jūs varat tikt galā ar jebkuru izaicinājumu tikpat labi kā Supermens. Jūs esat spēcīgs un drosmīgs cilvēks . Jūs vienmēr pieliekat visas pūles, lai sasniegtu vislabāko rezultātu, nepakļaujieties grūtībām. Meli jums ir sveši, jūs tos nepieņemat nekādā veidā.

Bet pat tik spēcīgai personībai ir brīži, kad gribas sevi pažēlot. Amerikāņu psihologi iesaka šoruden vairāk atpūsties . Laba atpūta ar grāmatu rokās, pastaiga parkā svaigā gaisā, rotaļas ar mājdzīvniekiem uzlādēs resursus jauniem sasniegumiem.

Mūsdienu dzīve bieži atgādina trakas sacīkstes pēc panākumiem un materiālās bagātības. Iemācieties atpūsties. Atcerieties: atpūšoties, jūs neko nezaudējat. Jūs tikai papildināt savus spēkus, lai atgrieztos pie iecienītākajām aktivitātēm un darba.

Jūsu dzīvē ir bijuši daudz grūtu brīžu. Jūs turat sevī neizlietu asaru upi. Jūs gribat būt stiprs, bet cilvēki nav roboti. Ne vienmēr ir iespējams uzvarēt, bieži gadās, ka no mums maz ir atkarīgs. Ļaujiet sev raudāt. Atlaid pagātni , ko vairs nevar mainīt. Dažreiz tikai sliktas atmiņas attur cilvēku no laimīgas dzīves un esības prieka. Tas viss ir tavā galvā, beidz sevi sist.

Jūsu iestatīšana rudenim ir ļoti vienkārša. Neglabājiet negatīvismu. Raudi, ja vēlies. Dalieties savās domās ar mīļajiem. Tas būs lieliski, ja jūs ar kādu runājat. Ja jums nav šāda sarunu biedra, kā arī naudas ceļojumiem pie psihologa, izmantojiet vienkāršu emociju uzrakstīšanas paņēmienu uz papīra .

Vienkārši pierakstiet visu, par ko jūs uztraucaties, visas domas, kas ienāk jūsu galvā. Tad sadedziniet šo papīra lapu. Būsi pārsteigts, cik daudz vieglāk tava dvēsele jutīsies jau nākamajā dienā! Tavs dzīvības spēks atgriezīsies pie tevis.

 

Tu esi optimists, par ko tevi dievina draugi un kolēģi. Tava humora izjūta ir īsts dārgums. Grūti iedomāties, ka pat tev dažreiz ir dienas, kad gribas gaudot. Bieži vien slikts garastāvoklis tik iespaidīgā cilvēkā ir saistīts ar bailēm. Tev jāiemācās tikt galā ar bailēm , lai uzlabotu savu dzīves kvalitāti.

Filmā “Harijs Poters” bija brīdis, kad varoņi atcerējās savas lielākās bailes. Tiklīdz viņi savās bailēs atrada kaut ko smieklīgu , tumšās domas un emocijas izklīda bez pēdām.

Mēģiniet ar humoru domāt par to, kas jūs biedē. Bailes izklīdīs, no tām nepaliks ne pēdas! Dažreiz šķiet, ka tikai ironija un humors mūs notur šajā pasaulē. Atcerieties šo spēcīgo smieklu spēku un izmantojiet to bieži.

 

Jūs esat tik ļoti pieraduši dalīties visā ar citiem, ka jums bieži vien nav spēka un līdzekļu, lai parūpētos par sevi. Sakiet sev tūlīt: “Es nezinu, cik smaga būs ziema, tāpēc šoruden es vairāk rūpējos par sevi. Ja ziema būs grūta, man būs spēks tikt galā ar jebkādiem pārbaudījumiem. Ja ziema būs maiga, man pietiks enerģijas, lai to izbaudītu. Es ne tikai dodu mīlestību citiem, vispirms es dodu to sev .

Lasi vēl: Ātrais tests: izvēlies putnu, kurš labāk patīk un uzzini par sevi

Tava laimes atslēga šoruden ir lūgt palīdzību. Kāpēc ir tik grūti lūgt palīdzību citiem? Mums šķiet, ka tādā veidā mēs parādām savu vājumu, parādāmies nelabvēlīgā gaismā. Lūdzu, nevilcinieties lūgt palīdzību, kad tā ir nepieciešama. Jūs šādā veidā neizrādiet savu mazvērtību. Jūs demonstrējat citiem, ka domājat par sevi, par visdārgāko, kas jums ir pasaulē.

Ir situācijas , ar kurām cilvēks diemžēl pats nevar tikt galā. Lūdziet tuvinieku palīdzību mājas darbos, lūdziet palīdzību kolēģiem, kad tas ir nepieciešams. Jūs redzēsiet, cik vērtīgs esat. Ir vērts uzticēties pasaulei, kas jums ir sagatavojusi visu to labāko.

Pievienot komentāru