Izskan pirmie minējumi par Mārtiņa Ķibilda nāves iemesliem; Cilvēki saskata paralēles ar citu TV zvaigzni

Mārtiņa Ķibilda  nāve mūs visus šokēja un pārsteidza nesagatavotus. Lai arī nāves iemesli līdz galam šobrīd nav skaidri (un, iespējams, nekad nebūs, jo Mārtiņa ģimene pagaidām lūgusi presi neprasīt detaļas), ir izskanējuši pirmie minējumi notikušajam. Zināms arī tas, ka autopsija nelaiķim vēl tiek veikta.

Viņa nāves apstākļi skaidri norāda, ka nāve bijusi negaidīta un pēkšņa. Mārtiņš turpināja savas ikdienas darba gaitas, sociālajos tīklos regulāri informēja par gaidāmajiem projektiem un darbiem. Arī LTV reklāmās vēl dzirdama Mārtiņa balss par gaidāmo kārtējo raidījumu.

Tomēr pagātnes Mārtiņa intervijās redzams kāds būtisks faktors, ko atklāja viņš pats. Intervijā Latvijas Radio raidījumam Mana mūzika Mārtiņš vēl tikai dažus mēnešu atpakaļ teica:

“Un kāpēc gan netiekties uz izcilību? Tas ir vēl viens niķis, kas man diemžēl pašam maitā nervus un veselību – ka es nemāku lietas darīt remdeni un pa virsu.”

Un tieši Mārtiņa tieksme pēc izcilības un sevi nežēlošana darbā šobrīd tiek piesaukti kā iespējamie iemesli viņa pēkšņai nāvei. Mārtiņa darba spējas nozares aprindās bija leģendāras – viņš bieži esot bijis tas, kas pirmais ierodas darbā, un pēdējais dodas prom. Kā viņš pats saka – tas viņam maksāja veselību.

 

Mārtiņa nāve un tās apstākļi cieši savijās ar kādu citu Latvijā slaveni TV personību, kas arī pēkšņi aizgāja viņsaulē

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Pievienot komentāru