Aicina interesentus pieteikties vienas nedēļas radošajai darbnīcai “Vizuālā domāšana: dizaina iespējas un praktiski risinājumi”

Aicina interesentus pieteikties vienas nedēļas radošajai darbnīcai “Vizuālā domāšana: dizaina iespējas un praktiski risinājumi”, kas notiks no 21. līdz 25. oktobrim Klaipēdā.

Kuldīgas novada pašvaldība aicina interesentus pieteikties vienas nedēļas radošajai darbnīcai “Vizuālā domāšana: dizaina iespējas un praktiski risinājumi”, kas notiks no 21. līdz 25.oktobrim Klaipēdā. Apmācību programmu organizē Klaipēdas kultūras komunikācijas centrs projekta Nr. LLI-338 “Paradigmas maiņa no “tradicionālajām” uz radošajām industrijām – pamats ilgtspējīgai reģionālajai attīstībai” (CCI & Sustainability) ietvaros, sadarbojoties Kuldīgas novada pašvaldībai, Viļņas mākslas akadēmijas Nidas mākslas kolonijai un Liepājas Mūzikas, mākslas un dizaina vidusskolai.

Publisku semināru un radošu darbnīcu laikā dalībniekiem būs iespēja iegūt teorētiskas zināšanas un praktisku pieredzi, kā vizuālā domāšana un dizaina pieeja var palīdzēt radošu ideju īstenošanā, gan raugoties no biznesa procesu modelēšanas, gan personīgas radošās izpausmes skatu punkta. Apmācības vadīs pieredzējuši nozares profesionāļi / lektori. Darbnīcas ietvaros uzmanība tiks veltīta zīmola identitātes analīzei, vizuālās komunikācijas specifikai sociālajos tīklos, kā arī priekšrocībām un iespējām šādas komunikācijas veidošanā. Dalībniekiem būs iespēja risināt dažādus praktiskus uzdevumus. Darba valoda – angļu.

Vairāk informācijas par pasākumu pieejama Klaipēdas kultūras komunikācijas centra mājas lapā.

Klaipēdas kultūras komunikācijas centrs (Klaipeda Culture Communication Center, KCCC) ir Klaipēdas pašvaldības organizācija, kas nodarbojas ar mākslas un kultūras projektu rīkošanu, informācijas komunikāciju par aktualitātēm laikmetīgajā mākslā, veicina radošo industriju attīstību pašvaldībā, rīko un atbalsta sadarbības iniciatīvas starp mākslas organizācijām Klaipēdā un ārvalstīs, kā arī īsteno dažādu starp-disciplināru, radošu apmācību programmas. Klaipēdas kultūras komunikācijas centra rīkotais izglītības projekts “Vizuālā domāšana: dizaina iespējas un praktiski risinājumi” tiek īstenots saskaņā ar sadarbības projektu Nr. LLI-338 “Paradigmas maiņa no “tradicionālajām” uz radošajām industrijām – pamats ilgtspējīgai reģionālajai attīstībai” (CCI & Sustainability) ar Interreg V-A Latvija-Lietuva pārrobežu sadarbības programmas 2014-2020 atbalstu. Projekta vadošais partneris ir Kuldīgas novada pašvaldība, bet partneri – Klaipēdas kultūras komunikāciju centrs (Klaipēdas pašvaldība), Viļņas mākslas akadēmijas Nidas mākslas kolonija un Liepājas Mūzikas, mākslas un dizaina vidusskola. Projekta kopējais finansējums ir EUR 220 193,06, t.sk. ERAF finansējums EUR 187 164,08. Šī informācija ir sagatavota ar Eiropas Savienības finansiālo atbalstu. Par šīs informācijas saturu pilnībā atbild projekta īstenotāji, un tas nekādos apstākļos nav uzskatāms par Eiropas Savienības oficiālo nostāju.

Pievienot komentāru