MomyFit – nodarbības jaunajām māmiņām svaigā gaisā vairākās vietās visā Latvijā

Idejas autore ir Vero Kim – cilvēks, kam sports ir viņas dzīve, kaislība un aizrautība. Cilvēks, kas pat sava dekrēta laikā nespēja nosēdēt mierā, tamdēļ radās ideja darīt kaut ko vairāk, nevis tikai doties pastaigās ar mazajiem.

Kas ir MomyFit?

MomyFit ir jauno māmiņu treniņi kopā ar viņu bērniņiem, bērnam esot ratos vai mammai rokās. Tas ir treniņš, kurā nav jākaunas par to, ka mazais raud vai ir nepaklausīgs; tas ir treniņš, kas pielāgots katras mammas fizioloģiskajām īpašībām un tiek ņemts vērā jauno māmiņu vispārējais fiziskais stāvoklis pēc dzemdībām; tas ir treniņš, kas ļauj satikties kustēties un sportot gribētājām-māmiņām, kuras var atrast savus domubiedrus; tas ir stundu garš treniņš pie dabas kopā ar savu mazulīti, kur treniņi notiek dažādās nedēļas dienās, dažādās vietās visā Latvijā.

Momyfit – tā ir sportot gribošu māmiņu vingrošanas kustība, kur treniņš notiek zinoša trenera vadībā, ļaujot palēnām atgūt savas auguma aprises, pašapziņu pēc dzemdībām, kā arī smaidu un dzīvesprieku, palīdzot ikdienas rutīnā ieviest daļiņu jauninājuma.

Ja jums interesē vairāk par MomyFit un iespējām tikt uz treniņiem, skatiet vairāk Facebook lapā: https://www.facebook.com/Momyfit/

Pievienot komentāru