Ilgstošu attiecību pamatproblēma – mīlēšanās autopilotā

Viss ir perfekti atstrādāts līdz pēdējai kustībai un pieskārienam: skūpsts šeit, pieskāriens tur, trīs minūtes vienā pozā, tad uzreiz mainām citu, četras šādas kustības, pēc tam piecas šādas, tad pagriezties šādi un pabeigt vēl citādi…

Ja tavs partneris var paredzēt katru tavu kustību un teju līdz pēdējai pozai precīzu mīlēšanās gaitu, jūs abi, visticamākais, negūstat no intīmās tuvības maksimālo iespējamo baudu. Jā, tas ir drošs un pārbaudīts scenārijs, kas vienmēr strādā, bet vai tas ir pats labākais, ko jūs abi spējat?

Pāri nereti ļoti ātri nonāk pie viena mīlēšanās scenārija, kurā viņi droši zina, kas šajā visā procesā strādā un kas nē. To var dēvēt par tādu kā komforta mīlēšanos, un tā patiešām var būt lieliska…līdz zināmai robežai.

Saprotams – ja viss ir pārāk paredzams, guļamistabā var iezagties garlaicība, kas samazina uzbudinājumu un vēlmi nodoties kaislei, padarot mīlēšanos par kārtējo “darāmo darbu”  sarakstu, kurš, agri vai vēlu, paliek kā pienākums, kuru ne visai vairs gribas darīt.

Ja esi ilgstošās attiecībās un saproti, ka arī tu mīlējies autopilotā, līdz galam nemaz neizbaudot intīmās tuvības mirkļus ar savu ilggadējo partneri, pamēģini atsvaidzināt savu seksuālo dzīvi kaut vai ar vissīkākajām izmaiņām. Tavām smadzenēm patīk jaunas lietas, kur nu vēl taviem nervu galiņiem. Izmēģiniet kaut ko jaunu kaut vai priekšspēles laikā: seksa rotaļlietas, lomu spēles, jaunas pozas un nerātnas sarunas ir tikai neliela daļa no iespējamā.

Līdzko pamainīsiet laiku pa laikam vienu, divus soļus savā rutīnā, ieraudzīsiet savu partneri pavisam citā gaisotnē.

Pievienot komentāru