Gadu no gada es baroju ziedus ar aktivēto ogli, rezultāts ir pārsteidzošs

Kā pabarot iekštelpu ziedus nesezonas laikā? Laikapstākļi mainās, un tas atspoguļojas katrā dabas elementā.

 

Slimo ne tikai cilvēki, bet arī telpaugi. Bet, ja cilvēks var parūpēties par sevi, tad nevajadzētu aizmirst arī ziedus. Mēs iesakām izmēģināt ļoti vienkāršu un pieejamu pārsēju – aktivēto ogli.

 

Kā barot istabas augus

Obsidiāna ogles ir labi zināmas tiem, kas nodarbojas ar orhideju audzēšanu. Piemēram, ja transplantācijas laikā ir jānogriež šī kaprīzā zieda skartā daļa, var izmantot aktīvās ogles pulveri. 

Slimais auga elements tiek rūpīgi noņemts, un griezumu bagātīgi pārkaisa ar labi zināmo pulveri. Tiek uzskatīts, ka tādā veidā orhideja noteikti tiks pasargāta no turpmākiem bojājumiem.

 

Milzīgs ieguvums

Kāpēc tad kā papildinājums tika izvēlēts tik vienkāršs komponents kā aktīvā ogle? Tas maksā ļoti maz, salīdzinot ar citiem, izsmalcinātākiem labi pazīstamu zīmolu produktiem. Varbūt aktīvā ogle patiešām nav tik efektīva kā tās profesionālās alternatīvas. Bet pat viņš var kaut ko darīt.

 

Lasi vēl: Ievietojiet šo lietu makā: tad veiksme tiks piesaistīta jūsu dzīvei, bet nauda jūsu makā

 

Fakts ir tāds, ka aktīvā ogle ir viela, kas spēj noņemt lieko mitrumu un dažādas toksiskas vielas. Nav brīnums, ka cilvēki to lieto, kad viņiem ātri jāpalīdz kuņģim. Ogles neitralizē pārmērīgu augsnes skābumu, kā arī sašķeļ nevajadzīgus izgarojumus un metālus. Viņi var nokļūt uz ziediem, teiksim, caur atvērtiem logiem kopā ar netīru gaisu.

Vienkāršas metodes

Bet kā ir ar citiem augiem? Ne tikai ar orhidejām. Kā tos barot, izmantojot aktivēto ogli? 

Ir divi veidi, kā lietot šo nestandarta mēslojumu: sausu un mitru. Sausajai metodei jāņem 2 aktīvās ogles tabletes un jāsadala vairākās daļās. Tiek uzskatīts, ka šāds virskārtas daudzums ir optimāls vidējam augam.

COMMENTS

Pievienot komentāru