Augi dziedē kuņģa čūlu. 7 iedarbīgas receptes

Foto – Pixabay

Augu līdzekļi ir lielisks palīgs kuņģa čūlas ārstēšanā, turklāt Rezultāts būs pamanāms jau visai drīz. Āda attīrīsies un kļūs gluda un sārta, bet pats galvenais – pierims un pakāpeniski pazudīs sāpes, un čūla sadzīs. Taču, iestājoties uzlabojumam, nedrīkst iesākto pamest pusceļā. Čūlai, kā mēdz teikt, patīk nervozi cilvēki, tāpēc pirmie panākumi var būt nenoturīgi. Toties piena uzlējums pie viena apārstēs arī nervus.

1. Sajauc 2 ēdamkarotes altejas sakņu, tikpat lakricas un ārstniecības tauksaknes sakņu, 1 ēdamkaroti struteņu. Sasmalcināto maisījumu aplej ar 3 glāzēm verdoša ūdens, vāra 20 minūtes, atdzesē un izkāš. Dzer pa 2–3 glāzēm dienā pusstundu pirms ēšanas. Novārījums normalizē kuņģa sekrēciju, stimulē reģenerācijas procesus, mazina sāpes. Ārstēšanās kurss – 3–4 nedēļas.

2. Sajauc 2 ēdamkarotes fenheļa augļu, tikpat altejas un lakricas sakņu un kumelīšu. Sasmalcināto maisījumu aplej ar 3 glāzēm verdoša ūdens, vāra 20 minūtes, atdzesē un izkāš. Dzer siltu vakarā pa 1 glāzei. Novārījumam ir izteikta pretiekaisuma un pretspazmu iedarbība, tas normalizē zarnu trakta darbību.

Lasiet arī: Kuņģa čūla- iedarbīgi augu līdzekļi, kas palīdzēs cīnīties ar briesmīgo kaiti

3. Sajauc 2 ēdamkarotes fenheļa augļu un kumelīšu, 4 ēdamkarotes liepu ziedu. Maisījumu aplej ar 3 glāzēm verdoša ūdens, atdzesē un izkāš. Dzer siltu pa 1–3 glāzēm tukšā dūšā kā pretiekaisuma un pretspazmu līdzekli.

Pārējās receptes lasiet nākamajā lapā!

Pievienot komentāru