Wizz Air uzsāk 24 stundu izpārdošanu. 20% Atlaide visām rezervācijām, kas veiktas šodien 1.martā

Wizz Air, viena no straujāk augošajām lidsabiedrībām Eiropā, šodien piedāvā 20%* atlaidi visām rezervācijām.

Klienti, kas ir nosaluši no zemās temperatūras, un sapņo par vasaras saulaino laiku, var īstenot savu vēlēšanos! Ar zemām cenām, sākot no 9.99** EUR jūs varat nokļūt uz kādu no saulainiem galamērķiem – Bari – Itālijā, Eilata un Telalviva – Izraēlā vai Barselona – Spānijā.

Tie, kas vēlas izmantot šo izdevīgo piedāvājumu, bet nav pārliecināti ar ko kopā viņi ceļos, var izmantot Wizz Air servisu “Flexible Travel Partner”. Par nelielu samaksu klienti var rezervēt biļeti bez vajadzības norādīt ceļojuma pavadoņa vārdu, līdz brīdim, kamēr lidojums nav reģistrēts.

Šis piedāvājums ir pieejams tikai līdz plkst.23:59 pēc centrālā Eiropas laika.

* 20% atlaide attiecas uz biļešu cenām, ieskaitot nodokļus un obligātos maksājumus, bet neieskaitot administrēšanas maksu. Šī akcija tiek nodrošināta no 1.marta plkst.00:00 līdz 23:59 CET. Ceļojumu laiks ir ierobežots, visi ceļojumi jāveic līdz 2018. gada 31. maijam. Cena attiecas tikai uz rezervācijām, kas veiktas vietnē wizzair.com vai WIZZ mobilajā lietotnē.

** Vienā virzienā, ieskaitot nodokļus un obligātos maksājumus.

Par Wizz Air

Wizz Air ir lielākā zemo izmaksu lidsabiedrība Centrāleiropā un Austrumeiropā, kas pašlaik ekspluatē 88 lidmašīnu Airbus A320 un A321 parku un no 27 bāzēm piedāvā lidojumus vairāk nekā 600 maršrutos, savienojot 145 galamērķi 44 valstīs. Wizz Air aptuveni 3,500 aviācijas speciālistu lielais kolektīvs nodrošina izcilu servisu un ļoti zemas biļešu cenas, Wizz Air kļūstot par 28.2 miljonu pasažieru izvēli 2017. gadā. Wizz Air akcijas tiek kotētas Londonas fondu biržā ar kodu WIZZ, un uzņēmums ir iekļauts indeksos FTSE 250 un FTSE All-Share Indices. Wizz Air ir reģistrēta saskaņā ar Starptautiskās gaisa transporta asociācijas (IATA), Ekspluatācijas drošības auditu (IOSA), kas ir lidsabiedrību drošuma atzīšanas etalons visā pasaulē. Aviation 100, kas ir slavenākais aviācijas izdevums, ir atzinis uzņēmumu par 2017. gada labāko lidsabiedrību Eiropā.

Pievienot komentāru