Visas 16 meitenes, kuras peldējās šajā baseinā, palika stāvoklī

Stefānija, kuras piemājas baseina ballīte noritēja superīgi, ir šokā, ka pēc vairākām nedēļām liela daļa viņu draudzeņu paziņoja, ka ir stāvoklī. Beigās atklājās, ka visas 16 meitenes, kuras laiski ballējās baseinā, ir palikušas stāvoklī.
Ballīti rīkoja Stefānija, kura šajā dienā svinēja savus 18 gadus. Meitene piebilda, ka viņai ballītes dienā nebija sanācis ieiet baseinā, jo viņai nebija peldkostīma, turklāt bija jādara citas, svarīgākas lietas. “Tas noteikti nebūtu tas, ko es vēlētos saņemt 18. dzimšanas dienā,” piebilda Stefānija.

Notikušā galvenais vaininieks skaidro, ka viņam šajā dienā neesot bijušas intīmas attiecības ar pilnīgi nevienu no stāvoklī palikušajām meiteni, taču vēlāk viņš piebildis, ka viņam šajā baseinā “netīšām” esot nogājis. Kā stāsta meitenes, viņas atceras, ka puisis baseinā pavadījis aizdomīgi ilgu laiku, radot aizdomas par kaut ko nelāgu.

Meitenes aizdomīgas kļuvua tieši tādēļ, ka puisis baseinā pavadījis ārkārtīgi ilgu laiku, tamdēļ jautājumi jaunieša virzienā bijuši daudz un spiediens liels. Galu galā puisis atzinās savās izvirtībās baseinā. Lai gan šis stāsts ir aplidojos jau visu internetu, daudzi lietotāji vēl diskutē, cik patiess ir šis stāsts, ņemot vērā hlorētā ūdens ietekmi uz spermu.

Taču mistika paliek joprojām – kā tas bija iespējams?

Avots

Pievienot komentāru