Viena vienīga tenisa bumbiņa glābs no sāpēm mugurā, locītavās un ne tikai!

Jūs varēsiet ātri atbrīvoties no sāpēm. Lūk, cik vienkārši tas izdarāms!

Ja jums interesē, kāpēc tieši tenisa bumbiņa tiek izmantota sāpju noņemšanā, tad noslēpums atrodas bumbiņas elastībā, kas palīdz muskuļiem izstiepties.

  1. Saspringta spranda

Gara diena birojā atstāj ļoti ievērojamas sekas uz jūsu organismu, īpaši jau uz sprandu, jo tā dienas laikā kustās ļoti maz. Zemāk norādītie vingrinājumi atslābina sprandu, izstiepjot tur esošos muskuļus.

Apgulieties uz grīdas, seja uz augšu, zem galvaskausa sākuma vietas pie sprandas palieciet divas tenisa bumbiņas. Galvu kustiniet uz augšu un uz leju, pēc 60 sekundēm mainiet galvas kustināšanas virzienu, griežot galvu pa labi un pa kreisi. Atkārtojiet šīs kustības pēc kārtas vismaz 5 – 7 reizes.

Tas palīdzēs jums atbrīvoties no saspringtiem muskuļiem, galvassāpēm un noguruma. Tāpat uzlabosies galvas un kakla apasiņošana.

  1. Saspringums un sāpes plecos

Gulieties uz grīdas ar seju uz augšu. Lieciet pa vienai tenisa bumbiņai zem katra pleca. Ar pleciem ripiniet bumbiņas no vienas puses uz otru. Paeksperimentējiet ar kustībām. Tas palīdzēs jums samazināt muskuļu spriedzi, uzlabos asinsriti.

Šķiriet nākošo lapu, lai lasītu raksta turpinājumu!

Pievienot komentāru