Valmieras Restorānu nedēļā uzplauks pavasara garšas

Zem sniega segas jau jaušams pavasara svaigais zaļums, tāpēc Valmieras restorāni pošas gardēžu svētkiem pilsētā un gatavo piedāvājumu Valmieras Restorānu nedēļai. Tā šopavasar norisināsies no 9. līdz 15.aprīlim.

Turpinot stāstu par Latvijas dabai raksturīgām garšām no sendienām līdz mūsdienām un, izceļot garšu buķetē pavasara sezonai atbilstošus produktus, pieci Valmieras restorāni aicinās nobaudīt bagātīgu, vairāku kārtu maltīti par pievilcīgu cenu – 20 EUR.

Pavasara garšas izbaudīt aicinās pieci Valmieras, Kocēnu un Burtnieku novada restorāni:

• Restorāns “Rātes Vārti”;

• Restorāns “Vecpuisis”;

• Restorāns “Agnese”;

• Valmiermuižas Alus virtuve;

• Dikļu pils restorāns.

Lai nobaudītu īpašos piedāvājumus restorānos, nepieciešams veikt iepriekšēju galdiņu rezervāciju. Plašāka informācija par konkrētiem piedāvājumiem restorānos – jau drīzumā www.visit.valmiera.lv, kā arī restorānu mājaslapās.

Gaidīsim Jūs Valmieras Restorānu nedēļā!

Valmieras restorānu nedēļa norisināsies Centrālās Baltijas jūras reģiona pārrobežu sadarbības programmas 2014.- 2020.gadam līdzfinansēta projekta “Hanzas vērtības ilgtspējīgai sadarbībai” ietvaros.

Par projektu “Hanzas vērtības ilgtspējīgai attīstībai”

Centrālbaltijas jūras reģiona programmas projekts “Hanzas vērtības ilgtspējīgai sadarbībai” vieno vienpadsmit projekta partnerus no Latvijas, Igaunijas un Zviedrijas. Tā galvenie mērķi ir iedzīvināt vēsturiskās Hanzas savienības mantojumu mūsdienās, izveidot Hanzu par vadošo tūrisma zīmolu Baltijas jūras reģionā, kā arī attīstīt jaunus un interesantus tūrisma produktus. Stiprinot zīmola “Hanzas kulinārija” ieviešanu mūsdienu Hanzas pilsētās, Valmieras Restorānu nedēļa ir viens no Hanzas kulinārā mantojuma akcentējošiem pasākumiem, piedāvājot senās garšas mūsdienīgā izpildījumā.

Vairāk informācijas par projekta aktivitātēm: http://www.vidzeme.lv/lv/projekti/hanzas_vertibas_ilgtspejigai_sadarbibai_hansa

Pievienot komentāru