Turpina pazemināt ratiņu nobrauktuves pilsētā

Uzklausot jauno vecāku sniegtos ierosinājumus ikgadējās iedzīvotāju aptaujās, kurās ventspilnieki tiek aicināti iesniegt priekšlikumus par vēlamajiem uzlabojumiem pilsētas infrastruktūrā, tika saņemti ierosinājumi pazemināt brauktuvju apmales tā, lai jebkurš varētu ērti un komfortabli pārvietoties ar bērnu ratiņiem pilsētā.

Tādēļ, Ventspils pašvaldība jau 3.gadu pēc kārtas aktīvi strādā pie tā, lai pazeminātu brauktuvju apmales pie nobrauktuvēm. Kopumā divu gadu laikā ir pazeminātas jau aptuveni 120 ratiņu nobrauktuves – 2017. gadā tika pazeminātas kopumā 70 ratiņu nobrauktuves, savukārt 2018. gadā ap 50 nobrauktuvēm. Arī šogad šādi pilsētas infrastruktūras uzlabojumu darbi turpinās – šajā pavasarī ir izbūvētas ratiņu nobrauktuves Baznīcas un Sofijas ielu krustojumā, Pils un Karlīnas ielu krustojumā, gājēju ietves abās pusēs pie mājas īpašuma Ūdens ielā 15, Kuģinieku un Nabagu ielu krustojumā, Baznīcas un Karlīnas ielu krustojumā, Pils un Tirgus ielu krustojumā, kā arī pie mājas īpašumiem Tirgus un Užavas ielā, un brauktuvju pazemināšanas darbi turpināsies daudzās citās vietās pilsētā.

Ventspils pilsētas pašvaldība aktīvi strādā pie tā, lai veiksmīgi īstenotu programmu „Ventspils – mazuļiem draudzīga pilsēta”, analizējot jauno vecāku ierosinājumus un realizējot tos.

Pievienot komentāru