TOP 6 padomi kā saņemt pirmās nepieciešamības preces mājās

3. Draudzējies ar kaimiņiem

Ja dzīvo daudzdzīvokļu mājā vai privātmāju ciematā, ir īstais brīdis sadraudzēties ar kaimiņiem. Ja esi nolēmis doties uz veikalu, piedāvā no tā nepieciešamās lietas atnest arī saviem kaimiņiem. Nosūti sms kaimiņiem vai piestiprini kāpņu telpā informatīvu paziņojumu ar laikiem, kad plāno apmeklēt veikalu, un palūdz, lai kaimiņš tavā pastkastītē iemet sarakstu ar nepieciešamām lietām. Sagādā produktus, noliec tos pie kaimiņa ārdurvīm un, zvanot pie tām, paziņo par produktu piegādi. Noteikti pievieno klāt zīmīti ar labiem veselības vēlējumiem, tas iepriecinās Tavu kaimiņu un padarīs viņa dienu saulaināku! Un kas zina, varbūt pēc laika tas vainagosies ar kopīgām vakariņām.

4. Dalies ar savām pusdienām

Varbūt esi viens no tiem, kam patīk gatavot un ēdiens regulāri paliek pāri. Ja pusdienās izvārītais zupas katls jau atkal ir lielāks nekā varat notiesāt savās mājās, padalies ar to un iepriecini kādu senioru ar gatavu siltu maltīti. Nekas nesniedz tik lielu gandarījumu, kā iespēja palīdzēt apkārtējiem.

5. Samazini pirkumu biežumu un pasūti preces interneta veikalos

Plāno maltītes ilgākam laikam un izmanto pārtikas preču interneta veikalus savu nepieciešamo produktu un sadzīves preču iegādei. Interneta veikals barbora.lv ir izstrādājis un klientiem piedāvā jaunu preču saņemšanas veidu, izmantojot bezkontakta piegādi. Tas nozīmē, ka kurjers pasūtījumu atstās pie Jūsu dzīvokļa vai mājas namdurvīm un informēs Jūs, ka pirkumi ir piegādāti.

Pašreizējā klientu pieprasījuma pieauguma dēļ pasūtījumu piegādes laiki aizpildās īpaši ātri, tādēļ, lai pasūtījumu mājas saņemtu tie, kam tas kritiski vajadzīgs, pasūtījumu var veikt līdz 4 dienām uz priekšu ierasto 7 vietā.

Minimālā piegādes summa, pasūtot pārtiku interneta veikalā Barbora.lv, ir 19,99 EUR. Barbora.lv piegādes teritorija ir Rīga un Rīgas rajons: Rīga, Jūrmala, Ikšķile, Baloži, Dreiliņi, Saurieši, Babīte, Mārupe, Ādaži, Garkalnes novads, Ķekavas novads, Olaines novads, Salaspils novads, Stopiņu novads. Maksas piegāde paliks stabili zema no 0,99-2,49 eiro, neatkarīgi no pieprasījuma apjoma, savukārt pirkumiem no 50 EUR piegāde ir bezmaksas.

6. Rūpējieties par savām ģimenēm

Aicinām rūpīgi sekot līdzi ieteikumiem un atbildīgi izturēties pret visiem valdības noteiktajiem piesardzības pasākumiem, lai parūpētos ne tikai par sevi, bet arī ģimenes locekļiem. Lai atvieglotu aktuālas informācijas iegūšanu, mēs piedāvājam idejas, kas var būt noderīgas šajos jaunajos, neierastajos apstākļos – receptes, ieteikumus skolēniem, padomus pirkumu organizēšanai un citus ierosinājumus ikdienas vajadzību nodrošināšanai. Sekojiet tēmturiem #MēsParJums #JūsParĢimeni #Maxima, lai ērti, vienkopus iegūtu visus mūsu sagatavoto materiālus, kā arī dalaties ar saviem priekšlikumiem un idejām.

Pievienot komentāru