Tests! Pirmais, ko tu ieraudzīsi attēlā, atklās tavas personības vistumšāko “es”

Katra cilvēka personībai ir gan viņa gaišās, gan ēnas puses. Un tās pēdējās dažkārt mūs pašus arī biedē. Lai arī mēs apzināmies savus trūkumus, dažreiz ir kas tāds, par ko mēs paši tik tikko nojaušam un šīs ēnas slēpjas mūsos dziļāk.

Vēlies uzzināt, kāds ir tavs tumšais “es”? Kas ir pirmais, ko tu pamanīji šajā attēlā?

Foto – ekrānuzņēmums.

Ja tu ieraudzīji lāci

Ja pirmais, ko tu ieraudzīji, ir lāča siluets, tas nozīmē, ka tavā sirdī notiek nemitīgi cīņa ar tavu vēso saprātu. Šis dzīvnieks ir kā “spēka” simbols un tas nozīmē to, ka patiesībā tava sirds ir daudz stiprāka, nekā tu domā un reizēm šīs mūžīgās diskusijas, kam klausīt – sirdij vai prātam, var tevi novest neapskaužamā situācijā. Tu vēlies, lai pār tavu dzīvi valdītu prāts, bet tava sirds ar to nav mierā. Patiesībā tavs iekšējais “es” ir ļoti spēcīgs, ko tu nereti pats sev centies noliegt.

Ja tu ieraudzīji kalnus

Ja pirmais, ko tu pamanīji attēlā, ir kalni, tas nozīmē, ka tu vēl aizvien “strādā ar sevi”. Patiesībā tu uzskati, ka visam dzīvē ir kāds loģisks izskaidrojums un pamatojums. Tu esi ļoti loģisks cilvēks un itin visam, kas tevi aizrauj vai rada tevī jautājumus, tu meklē pierādāmus izskaidrojumus. Jāteic, ka tas tev ne vienmēr palīdz, it īpaši, ja runa ir par attiecību veidošanu ar citiem cilvēkiem. Tu viņiem šķieti pārlieku “aizdomīgs” un radi iespaidu, ka neuzticies citiem.

Tāpat arī tu, visdrīzāk, primāri izvirzi savu karjeru un kāpšanu pa karjeras kāpnēm, nekā savu ģimenes dzīvi. Un tavi tuvinieki cieš. Tev jāiemācās to saredzēt pašam!

Ja tu ieraudzīji kokus

Ja pirmais, ko tu ieraudzīji ir mežs un koki, tas nozīmē, ka tavs tumšais “es” ir daudz plašāk orientēts, nekā tu pats esi gatavs to atzīt. Līdzīgi kā nav iedomājams mežs bez kokiem, nav iedomājams tu bez sava ego un tas ir ļoti liels un spēcīgs. Kā tu vari no tā tikt vaļā? Pacenties vairāk laika pavadīt dabā – kur tev nav jāmēģina pašapliecināties kāda acīs vai cīnīties par savu “vietu”. Daba ir patiesa un tā uzlādē. Un arī tavs ego sāks atkāpties.

Ja tu ieraudzīji mēnesi

Ja tu vispirms ieraudzīji attēlā mēnesi un zvaigznes, tad tu, visdrīzāk, esi viens no tiem cilvēkiem, kas prot un var kontaktēties arī ar “neredzamo pasauli”, jo tā, gluži tāpat kā zvaigznes un debesis ir neizmērojama un tik plaša, ka tai nav robežu.
Tajā pašā laikā tu esi ļoti sirsnīgs un atklāts cilvēks, tikai vienīgi baidies uzticēties citiem. Bet nevajag! Esi patiess, esi īsts un citi cilvēki to novērtēs!

Pievienot komentāru