TESTS. Izvēlies vērsīti un uzzini, kas tevi sagaida 2021.gadā

Uz 2021.gadu, kas ir Vērša gads, visa pasaule liek lielas cerības – ar ietiepību, spītu un drosmi pret visiem tiem pārbaudījumiem, kas visu cilvēci sagaidīja aizvadītājā gadā. Bet ko Vērša gads sola tieši tavā dzīvē?

Foto: Unsplash, Pexels, Freepik

Viss, kas tev ir jādara – jāapskata foto un jāizvēlas tas vērsis, kurš tev visvairāk simpatizē un kuru tu asociē ar sevi!

Ja tu izvēlējies Vērsi Nr. 1

Tu esi ļoti pašapzinīgs cilvēks ar stingru mugurkaulu un lielām caursišanas spējām. Tu nesaļimsti pārbaudījumu priekšā un, iespējams, tieši tāpēc nereti tev dzīvē uzliek daudz lielākus pārbaudījumus nekā citiem. Ko šis gads sola tev? Tev jābūt mērķtiecīgam un jāiet uz izvirzīto mērķi, arī zvaigznes sola, ka tas tev varētu izdoties, atkarībā no tavas ietiepības!

Ja tu izvēlējies Vērsi Nr. 2

Tev patīk pasapņot, palidināties mākoņos, paslinkot. 2021.gads tavā dzīvē noteikti nesolās būt slikts, tomēr, ja tu vēlies sasniegt kādus lielākus vai mazākus mērķus, dibens gan no dīvāna būs jāpieceļ! Vientuļajiem – Vērša gads sola, ka tu satiksi savu otro pusīti!

Ja tu izvēlējies Vērsi Nr. 3

Tu pārāk bieži esi pesimists un netici savām spējām. Pārāk ātri sadusmojies pie pirmās neizdošanās un met plinti krūmos. Patiesībā tas nav Vērša cienīgi. Ja nu vienīgi tas, ka tu par katru nieku ļoti ātri aizsvilsties. Zvaigznes sola, ka tev šis gads varētu dāvāt dažādus izaicinājumus, ar kuriem tu spēsi tikt galā, ja pratīsi mobilizēties!

Ja tu izvēlējies Vērsi Nr. 4

Tu esi vienkāršs cilvēks, vissvarīgākās lietas uz pasaules tev ir – tavi tuvinieki un draugi. Tieši par viņiem tu arī rūpēsies 2021.gadā. Iespējams, tevi gaida ģimenes pieaugums! Vai nu bērniņš ienāks tevis paša ģimenē vai tu kļūsi par omīti vai vectētiņu!

Pievienot komentāru