Šīs 3 zodiaka zīmes 2021.gadā būs visīstākie veiksmes un laimes luteklīši

 

 

 

Populārā krievu astroloģe Vasilisa Volodina izskaitļojusi, kurām zodiaka zīmēm īpaši veiksmīgs izrādīsies jaunais 2021.gads, kuru simbolizē Vērša zīme.

Strēlnieks

Vieni no 2021.gada luteklīšiem būs Strēlnieka zīmē dzimušie. Šiem cilvēkiem būs dota ļoti liela iespēja kāpt pa karjeras kāpnēm un pat kardināli mainīt savu ietekmi.

Lasi arī: 10 senču ticējumi, kas palīdz piesaistīt naudu un veiksmi

Jebkurā gadījumā – visas pārmaiņas, ko nākošais gads sola Strēlniekiem, būs pozitīvas. Astroloģe iesaka nevilkt garumā ar lēmumiem, kurus Strēlnieki ir vēlējušies pieņemt jau agrāk, bet nav raduši sevī drosmi. Tagad tam ir īstais brīdis!

Svari

Veiksmīgs gads gaidāms arī Svaru zīmē dzimušajiem. Nepieciešams atmest visas savas šaubas un visbeidzot izlemt par labu kādam nopietnam solim: vai tas attiecas uz karjeru, nekustamo īpašumu vai privāto dzīvi. Astroloģe tāpat akcentējusi, ka atrisināsies ar visas finanšu problēmas, kas Svarus vajāja 2020.gadā.

Skorpions

Trešie Vērša gada mīlulīši būs Skorpioni. Viņiem pirmais 2021.gada pusgads solās būt mierīgs, tomēr stabils, tāpēc šis ir piemērots laiks tam, lai ieguldītu naudu, piemēram, savā uzņēmumā.

Zvaigznes gan iesaka atteikties no milzīgiem un dārgiem pirkumiem šogad. Bet iespēja, ka negaidīti Skorpions tiks pie lielas naudas summas gan esot visai reāla – iespējams, tā varot būt pat veiksme loterijā!

Arī interesanti: Oļega Šepsa prognozes 2021. gadam: “Mēs esam uz katastrofas sliekšņa”! SPIED ŠEIT, lai lasītu 

Pievienot komentāru