Skaistai sejas ādai: uzlējums, vingrojumi un masāžas


Sejas kopšana mājas apstākļos nepavisam nav grūts uzdevums, par to zina visas mūsu pastāvīgās lasītājas! Šoreiz piedāvājam pretnovecošanas uzlējuma un mājas masāžas receptes.

Ozola mizas un liepziedu uzlējums

1 tējkaroti sasmalcinātas ozola mizas, 1 ēdamkaroti liepziedu un 1 ēdamkaroti diļļu pārlej ar 2 glāzēm verdoša ūdens. Pēc 2 stundām nokāš un pievieno šķipsniņu citronskābes. Ar šo līdzekli norīvē ādu katru vakaru.

Uzlējums novērš pelēcīgu ādas krāsu, palīdz pret pirmajām grumbiņām, pateicoties tonizējošajai iedarbībai uz ādu. Zāļu uzlējuma iedarbību pastiprina kāda dabīga pīlinga izmantošana.

Masāža sejas krāsas uzlabošanai
Lai seja izskatītos skaista un veselīga, neaizmirsti par masāžu! Ļoti veselīgi ir dažas minūtes dienā patrenēt sejas mīmikas muskuļus, sašķobot to dažādās grimasēs. Tas uzlabos asinsriti ādā un sejas muskuļos, novēršot novecošanos un padarot sejas kontūras stingrākas.

Katru vakaru vajadzētu pamasēt seju, viegli, bez knaibīšanas, tikai uzspiežot un glaudot. Iecienītais krēms vai serums lieliski papildinās šo veselīgo procedūru, uzlabojot ādas krāsu.

Neazmirsti katru rītu uzklāt līdzekli, kas stimulē šūnu aktivitāti ādā ap acīm! Tas pasargās no pāragras “vārnu kājiņu” veidošanās. Noder arī ādas ierīvēšana ar ledus gabaliņu plakstiņu rajonā.

Pievienot komentāru