Saved savu ķermeni kārtībā 2 nedēļu laikā līdz atvaļinājumam

Apburt visus pludmales atpūtniekus un pie reizes arī pilsētā palikušos kolēģus ar savām Instagram bildēm? Aiziet! Mūsu 2 nedēļu plāns tavām nepārspējamām formām var sākties! 

Līdz tik ilgi gaidītajam atvaļinājumam atlikušas nieka 2 nedēļas? Pilnībai nav robežu – pat ja pēdējā gada laikā 2-3 reizes nedēļā esi aktīvi un regulāri sportojusi, nenāktu par skādi šo laiku veltīt tava jau bez tā (mēs ceram) lieliskā auguma izslīpēšanai. Mēs zinām, ka tu mērķē uz maksimālo jaudu – vēlies lieliskā formā atklāt ne vien pludmales sezonu, bet arī kolēģus un pielūdzējus pārsteigt ar nepārspējamām bildēm peldkostīmā. Jābrīdina uzreiz: sliņķiem un tiem, kas iesākuši sportot tikai tagad, šī programma nav ieteicama. Galu galā, organismam uzliktā slodze var izrādīties netrenētam organismam nepanesama un par smagu!

Nelolo ilūzijas par ekspress-panaceju, taču samazināt apjomus mūsu padomi noteikti palīdzēs! To iespējams paveikt, izvadot lieko ūdeni, kas tiek uzkrāts tauku depo. Ķeramies klāt darbiem!

Padoms 1: Saki “Nē!”  sālim!

Sāls ir viela, kas veicina ūdens uzkrāšanos organismā, padarot ķermeni vizuāli ļenganu. Sāls daudzums, kas nepieciešams pilnvērtīgai eksistencei, tiek piegādāts ar augļu, dārzeņu un graudaugu starpniecību. Visa cita veida sāls veselībai un figūrai ir nevis nevēlama, bet gan kaitīga!

Padoms 2: Saki “Nē!” cukuram!

Neiet runa tik vien, kā par cukuru tīrā veidā, bet gan kartupeļiem, banāniem, vīnogām un citiem vienkāršos ogļhidrātus saturošajiem produktiem. To vietā – zaļie dārzeņi, augļi ar zemu cukura saturu, neapstrādāti graudaugi un rupja maluma miltu izstrādājumi. Saki nē arī… svaigi spiestajām sulām, kas ir cukurs vistīrākajā veidā. Pieļaujami smūtiji, kas gatavoti no dārzeņiem, jo īpaši, ja nepieciešams stimulēt zarnu peristaltiku.

Padoms 3: vairāk olbaltumvielu

Optimāla olbaltumvielu uzņemšana ir ļoti būtiska – citādi muskuļi sāks šķelties un ķermenis kļūs ļengans. Neapstrādāti graudi (griķi, auzu pārslas, brūnie rīsi), sezams, rieksti, sēkliņas, biezpiens ar zemu tauku saturu jūsu uzturā jāiekļauj obligāti. Lieliski olbaltumvielu avoti ir jūras veltes un zivis.

Raksta turpinājumu + ļoti iedarbīgu vingrinājumu kompleksu skatiet nākamajā lapā!

Pievienot komentāru