Tamāras Gobas visprecīzākā prognoze decembrim: atlikušas vien dažas veiksmīgās dienas

Pazīstamā astroloģe Tamāra Goba nākusi klajā ar savām prognozēm decembra mēnesim – ja jums ieplānots kaut kas svarīgs, jālasa uzmanīgi! Viņa nosauc arī veiksmīgākos datumus un lietas, ko 2021.gada nogalē pavisam noteikti nevajadzētu darīt, lai neiekultos nepatikšanās.

Foto – ekrānuzņēmums, Youtube.

Tātad, ko zvaigznes sola decembrī?

Vairumam zvaigžņu zīmju šis mēnesis solās būt emocionāls un diemžēl arī grūts. Īpaši tas attiecas uz tuviniekiem un draugiem, iespējams, viņiem būs vajadzīga jūsu palīdzība. Iespējams, jums būs jāatrod veids, kāda ir “visnesāpīgākā” izeja no sarežģītas situācijas. Tomēr astroloģe ir pārliecināta – grūtības būs.

Veiksmīgākās dienas decembrī

Tomēr mēs visi vēlamies zināt, kad zvaigznes sola veiksmi? Jā, tādi datumi decembra mēnesi patiešām ir gaidāmi. “Lai uzsāktu kādus jaunus projektus, piemēram, biznesa ieceres vai pārietu uz jaunu darbu vai varbūt pārceltos uz jaunu dzīvesvietu, tas jādara decembra labvēlīgajos datumos un tie būs – 2., 6., 9., 10., 16., 19. un 28.decembris. Šie datumi ir labvēlīgi arī grūtu lēmumu pieņemšanā. Taču īpaši sarežģīti datumi solās būt šajās dienās: 3., 7., 12., 18., 21., 27. un 30.decembrī. Šajās dienās ieteicams nedoties uz vizītēm pie ārstiem, kā arī neveikt medicīniskas manipulācijas – veselība šajās dienās būs ļoti trausla,” – prognozē Tamāra Goba.

Attiecības un ģimene

Astroloģe iesaka tiem pāriem, kuru starpā ir neatrisinātas lietas un neizrunāti aizvainojumi, izdarīt to šogad – tātad, decembrī. Bet ar nosacījumu, ka risinājumu vēlas abi partneri! Tad 2022.gads solās būt mierīgs un saticīgs. “Tiem, kas jāšķiras, tie, protams, šķirsies, pat, ja viens partneris to ļoti nevēlēsies,” – saka astroloģe.

Finanses un karjera

Karjeras jautājumos astroloģe iesaka iepauzēt ar darbavietas maiņu, ja ir bijusi tāda doma. Šobrīd šādam lēmumam nav tas piemērotākais brīdis. Decembrī, saprotams, cilvēki vairāk tērēs naudu saistībā ar Ziemassvētku dāvanām, taču finansiāli arī zvaigznes solās būt labvēlīgā aspektā un astroloģe teic, ka vairums šos tēriņus kā sāpīgu sitienu pa maciņu neizjutīs. Tomēr decembrī zvaigznes nekādus lielus papildus ienākumus arī nesola. Nāksies paciesties līdz nākošajam gadam!

Veselība

Šī ir lieliska ziņa, jo pazīstamā astroloģe nekādus lielus sarežģījumus ar veselību kopumā nesola. Tas gan nenozīmē, ka pret savu veselību ir jāizturas pavirši. “Pavadiet vairāk laika svaigā gaisā, normalizējiet savu miega ritmu un neaizmirstiet pareizi ēst. Izvairieties no stresa situācijām. Šis ir īstais brīdis, lai atbrīvotos uz visiem laikiem no kaitīgiem ieradumiem,” – iesaka astroloģe.

Pievienot komentāru