Pāvels Voļa ar jauno programmu “Lielais Stand Up” uzstāsies Rīgā

22. decembrī Arēnā Rīga savu jauno un grandiozo “Lielo Stand Up” prezentēs viens no televīzijas projekta Comedy Club pārdrošākajiem rezidentiem – Pāvels Voļa. Skatītājus gaida intelektuāla humora vakars ar talantīgu improvizāciju un dzēlīgām asprātībām.

Šovmens, TV zvaigzne, aktieris un mūziķis Pāvels Voļa – viens no Krievijas labākajiem komiķiem stendap žanrā. Pēc viena gada Stand Up šova viesizrāžu tūres izlaišanas, par prieku sava talanta pielūdzējiem, spilgtais mūsdienu humora pārstāvis atgriežas uz skatuves ar jaunu, asprātīgu joku izlasi – papildinātu ar spēcīgu humora jaunumu devu. Visi Pāvela Voļas koncerti Rīgā vienmēr tiek izpārdoti.

13 gadus atpakaļ parādoties populārajā šovā Comedy Club “glamūrīga nelieša” tēlā, zvaigžņu atzīts, Pāvels Voļa vēl joprojām nepazemina latiņu aktuālu tēmu pārdrošos monologos. Savos priekšnesumos krievu šovmens pārrunā aktuālus jautājumus un pārvērš tos vienā lielā jokā. Rīgas koncerta laikā skatītājus iepriecinās humors, papildus gūstot devu autora improvizācijas un baudot mākslinieka harizmu.

Jaunās programmas “Lielais Stand Up” ietvaros Pāvels Voļa atklās mūsdienu sabiedrībai svarīgas, vēl aktuālākas tēmas, kā arī dalīsies domās par to, kas notiek viņa paša dzīvē. Sarunas ar publiku, joki, sarkasms un brīnišķīga runas un vārda pārvaldīšana – viss tas šovmena Pāvela Voļas jaunajā programmā 22. decembrī Arēnā Rīga.

Biļetes var iegādāties Biļešu Serviss kasēs un www.bilesuserviss.lv

Pievienot komentāru