“Neste” ievieš PVN atgūšanas pakalpojumu uzņēmumiem

Lai padarītu vienkāršāku PVN atgūšanas procesu un atvieglotu korporatīvo klientu ikdienu, “Neste” ir ieviesusi automātisku PVN atgūšanas pakalpojumu par iegādāto degvielu. Pateicoties jaunajam pakalpojumam, klienti ievērojami ietaupīs laiku PVN atgūšanai.

Izvērtējot sava uzņēmuma vajadzības, klientiem ir iespēja izvēlēties vienu no trim PVN atgūšanas pakalpojuma komplektiem – pašapkalpošanās, standarta un ātro pakalpojumu.

1. Pašapkalpošanās pakalpojums paredz, ka pirkuma laikā, reģistrējot “Neste” karti, “Neste” apkopos visus degvielas pirkumus un ik mēnesi nosūtīs PVN rēķinu, bet klientam pašam būs jāveic dokumentu noformēšana PVN atgūšanas procesam.

2. Standarta pakalpojuma gadījumā “Neste” nodrošinās pilnu PVN atgūšanas pārvaldību, iesniedzot pieprasījumu PVN atgūšanai klienta vārdā, un klients PVN atmaksu saņems bankas kontā pēc samaksāto nodokļu aprēķināšanas un apstiprinājuma saņemšanas, kas ierasti notiek četru mēnešu līdz divu gadu laikā.

3. Ātrais pakalpojums nodrošinās pilnu PVN atgūšanas pārvaldību un garantētu PVN atmaksu 14 dienu laikā.

“Mēs nepārtraukti analizējam biznesa tendences, klientu vajadzības un meklējam mūsdienīgus risinājumus, lai nodrošinātu vēl augstākas kvalitātes servisu, atvieglojot mūsu klientu ikdienu. Izmantojot “Neste” PVN atgūšanas pakalpojumu, klienti ievērojami ietaupīs savu laiku, kuru varēs veltīt biznesa vai savu personīgo mērķu īstenošanai, jo mūsdienu dinamiskajos apstākļos laiks ir liela vērtība,” norāda SIA “Neste Latvija” ģenerāldirektors Artu Airiainens.

PVN atgūšanas pakalpojums ir pieejams visās Eiropas valstīs, un PVN atmaksa tiks veikta atbilstoši katras valsts likumdošanai.

Papildu informāciju par pakalpojumu iespējams iegūt rakstot uz e-pasta adresi [email protected].

Par “Neste”

“Neste” ir Somijas vadošais naftas pārstrādes un atjaunojamo resursu pārstrādes uzņēmums, kura darbība ir vērsta uz augstākās kvalitātes degvielas produktu ar samazinātu emisiju daudzumu ražošanu un tirdzniecību, kā arī industriālo produktu ražošanu, kas tiek izstrādāti saskaņā ar pasaules līmeņa pētījumiem. “Neste” ir līderis pasaulē atjaunojamās dīzeļdegvielas ražošanā ar ražošanas jaudu vairāk nekā 2 miljoni tonnu degvielas gadā. “Neste” ir arī lielākais uzņēmums pasaulē, kas specializējas degvielas ražošanā no atkritumiem un rūpniecībā izmantoto izejvielu atlikumiem. “Neste” uz ilgtspēju vērstā darbība ir atzinīgi novērtēta “Dow Jones” pasaules ilgtspējības indeksā, un uzņēmums 2017. gadā ir atzīts par 2. ilgtspējīgāko uzņēmumu pasaulē. “Neste” ieņēmumi 2017. gadā bija 13 miljardi eiro, un uzņēmums tiek kotēts Somijas biržā. Ap 5 000 “Neste” darbinieku ikdienā strādā, lai nodrošinātu tīrāku satiksmi, ilgtspējīgāku resursu izmantošanu un labāku dzīves kvalitāti. Vairāk informācijas: www.neste.com

Par SIA “Neste Latvija”

SIA “Neste Latvija” ir “Neste” korporācijas meitas uzņēmums, kas Latvijā strādā jau 28 gadus. SIA “Neste Latvija” ir viens no mūsdienīgu degvielas tirdzniecības standartu aizsācējiem Latvijā. Uzņēmums nodarbojas ar “Neste” ražotās degvielas mazumtirdzniecību, degvielas un šķīdinātāju vairumtirdzniecību, kā arī naftas produktu uzglabāšanu un pārkraušanu Rīgas terminālī. Kopš darbības uzsākšanas uzņēmums Latvijā ir investējis 70 miljonus eiro. “Neste” DUS tīklu Latvijā veido 71 stacija visā valstī. Vairāk: www.neste.lv

Pievienot komentāru