Nekas tāds Latvijā līdz šim nebija redzēts! Radīta unikāla vieta atpūtai, arī tagad!

Piebalgā radīta unikāla atpūtas vieta – ar šo ziņu un fotogrāfijām dalījušies neskaitāmi cilvēki soctīklos un visi kā viens teic, ka ir sajūsmā!

Piebalga/ sniega māja
Foto – Facebook.com

Elīza Baķe vietnē “Facebook” iepazīstina:

“Ekskluzīvi – miljons sniegpārsliņu viesnīca, piedzīvojumu meklētājiem, ekstrēmistiem, un vienkāršiem cilvēkiem, kuri noguriši no parastā, ikdienišķā, ieslodzījuma četrās riģipša sienās. Divvietīgais igloo ir gatavs uzņemt nakšņotājus, un atpūtniekus priecēs blakus esošā ugunskura vieta, romantiskiem, mierpilniem vakariem un rītiem. Nodrošināsim visu – gultas, segas, guļammaisus, spilvenus, uguni, ūdeni un elektrību.

Sagaidīsim ar siltu dzērienu atbraucot, un no rīta būs jums brokastis ar odziņu. Kas Tev nepieciešams? Noteikti silta termoveļa un siltas zeķes ar ko gulēt, bet nebīsties, igloo ļoti labi uztur siltumu un temperatūra, būs vairāk kā patīkama! Arī siltas ziemas virsdrēbes, lai kempojot pie ugunskura, nepaliek auksti! Paši varēsiet ugunskurā gatavot pusdienas vai vakariņas, zupu, desas, zefīriņus, arī traukus nodrošināsim. Būs pieejama silta tualete un izlietne ar silto ūdeni. Ko vēl darīt šajā skaistajā sniega pasakas nekurienē? – dodies pastaigās pa gleznainajiem Piebalgas pakalniem, vai totāliem ekstrēmistiem – gar pašu Tulejas upi, vizinies zirgu kamanās, vai vienkārši pabaro mīluļus ar burkāniem (sevis pirktiem), ja tev ir distanču slēpes, kāp tepat uz trases un slēpo līdz pat Vanagkalns, bet ja tev slēpju nav, brauc pie Raimonds Dombrovskis, noīrē slēpes un slēpo atpakaļ – visu varam sarunāt!

Iespējama arī pirtošanās un baļļošanās, par to privāti! Kur vēl labāka vieta kur ievērot visus valstī pieņemtos drošības noteikumus, šeit jūs būsiet pilnīgā drošībā un izolācijā no tiem! Ja Tevi ieinteresēju, dod man ziņu watsapp +371 29344598, vai zvani, bet labāk watsapp, ja tomēr tas nav priekš Tevis, šēro un dod iespēju citiem! Uz tikšanos sniegā!”

Pievienot komentāru