Mēness dilst – laiks tīrīt organismu. Receptes un ieteikumi

Foto – Pixabay

Pirmajās dilstošā mēness dienās cilvēks ir pilns enerģijas, un viņa organisms spēj izturēt lielas slodzes. Visas slimības un kaites tiek panestas vieglāk, un arī atveseļošanās iestājas agrāk nekā citās mēness fāzēs.

Šajā laikā maksimāli daudz jākustas: vasarā jāskrien, jāpeldas, jābrauc ar divriteni, bet ziemā – jāslēpo, jāslido, īsāk sakot, jānodarbojas ar to, kas katram vairāk patīk. Tā kā fiziskās slodzes ir gana augstas, šajās dienās arī uzturu var neierobežot un ēst tik, cik tīk, bet, protams, nepārēsties.

Taču atbilstīgi tam, kā arvien vairāk samazinās mēness sirpis, samazinās un aizplūst arī spēka un enerģijas pieplūduma sajūta. Pieaug nogurums, novājinās imunitāte, var iestāties hronisko slimību saasināšanās. Lai uzlabotu garastāvokli, var sevi palutināt ar garšīgām lietām: uzturs šajā periodā uzsūcas sliktāk nekā citkārt, tāpēc nav pamata bažīties, ka varētu parādīties kāds lieks kilograms.

Vienlaikus pastiprinās arī visi dabiskie attīrīšanās procesi, kad sārņi un toksīni daudz vieglāk tiek izvadīti no organisma. Tieši tāpēc jebkuru organisma attīrīšanu ieteicams veikt dilstošā mēnesī. Lielisku efektu dod badošanās. Bet, lai organisma atjaunošanās un atjaunināšanās sakristu ar mēness nākamā cikla sākumu, tā noteikti jāpabeidz, pirms iestājies jauns mēness. Attīrošas procedūras un badošanās palīdz uzveikt mugurkaula un locītavu kaites, sāļu nogulsnēšanos, vēnu varikozi, kuņģa-zarnu trakta slimības, asinsvadu veģetatīvo distoniju, psoriāzi.

Visu veidu organisma attīrīšanai (zarnu trakta, aknu, nieru, asinsvadu, locītavu, ādas) un neēšanai vispiemērotākās ir 11., 13., 18., 23., 26. un 29. mēness diena. Procedūras, kas tiek veiktas šajā laikā, dod ne tikai maksimālo efektu, tās ir daudz vieglāk panesamas nekā citās cikla dienās.

Lai lasītu raksta turpinājumu, šķiriet nākamo lapu!

Pievienot komentāru