“Maxima” starptautiski atzīta par klientiem draudzīgu uzņēmumu

Mazumtirdzniecības tīkls “Maxima Latvija” ir kļuvis par pirmo uzņēmumu Latvijā, kam piešķirts Starptautiskās sertifikācijas asociācijas ICERTIAS augstākā līmeņa globālais apbalvojums un sertifikāts kategorijā “Klientiem draudzīgs uzņēmums”.

Šveicē bāzētās Starptautiskās Sertifikācijas asociācijas ICERTIAS (International Certification Association) apbalvojumi ir globāli atzīts un pasaules biznesa vidē atpazīts uzņēmumu un produktu kvalitātes apliecinājums. Starptautisko apbalvojumu kategorijā “Klientiem draudzīgs uzņēmums” ICERTIAS uzņēmumam “Maxima Latvija” ir piešķīrusi, balstoties uz rūpīgu uzņēmuma darbības izpēti atbilstoši ICERTIAS metodoloģijai.

“Šāda līmeņa starptautisks apbalvojums mums ir ārkārtīgi nozīmīgs sasniegums. Pirmkārt, tas ir apliecinājums ciešajai sadarbībai starp mūsu klientiem, mūsu komandu un mūsu partneriem. Klients ir mūsu uzmanības centrā, un tieši mūsu klients ir tas, kas ar savu izvēli nosaka, kādā veikalā viņš vēlas iepirkties. Organizējot ikdienas procesus veikalu tīklā, ieviešot stratēģiskas inovācijas un nosakot ilgtermiņa mērķus, mēs domājam par to, lai nodrošinātu vēl labāku iepirkšanās pieredzi mūsu klientam. Otrkārt, augstais novērtējums starptautiskā mērogā ir pamats, kas ļaus mums ar divkāršu pārliecību uzstādīt un īstenot vēl izaicinošākus mērķus nākotnē, lai kļūtu vēl labāki,” saka “Maxima Latvija” valdes priekšsēdētājs Andris Vilcmeiers.

“ICERTIAS apbalvojuma mērķis ir veicināt pakalpojumu sniedzēju un ražotāju kvalitāti visā pasaulē. Uzrādot augstus rezultātus visos mūsu vērtēšanas kritērijos, “Maxima Latvija” sevi ir apliecinājusi kā klientiem draudzīgu uzņēmumu, kas neapstāsies pie sasniegtā,” norāda ICERTIAS valdes priekšēdētājs Roberts Slaveckis.

ICERTIAS galvenie vērtēšanas kritēriji ir 4 kategorijās un 22 apakškategorijās, un apbalvojums tiek pieširts par jau ieviestajām un uzsāktajām iniciatīvām attiecību stiprināšanai ar uzņēmuma klientiem, tādās jomās kā ērtības, pieejamība, uzņēmuma konkurētspēja, inovācijas, sociālā atbildība, izdevīgums, kvalitāte, balstoties uz rūpīgu uzņēmuma darbības izpēti atbilstoši ICERTIAS metodoloģijai. ICERTIAS darbojas kopš 2011.gada, īstenojot trīs sertifikācijas programmas “Best Buy Award”, “QUDAL – QUality meDAL” un “Customers’ Friend” (“Klientiem draudzīgs uzņēmums”). ICERTIAS sertifikātus ir saņēmuši virkne uzņēmumu visā pasaulē, to skaitā tādi globāli līderi kā “Mercedes-Benz”, “Nike”, “Nestle”, “Hewlett Packard”, “Unilever”, Heineken”, kā arī daudzi citi. ICERTIAS veiktos tirgus pētījumu rezultātus regulāri citē pasaules vadošie mediji: “Bloomberg”, “CBS”, “NBC”, “Fox”, “The Wall Street Journal”, “Yahoo News” u.c.

Pievienot komentāru