Magnētiskā aproce un josta ārstē elpceļu slimības un pārgurumu


Magnētiskā aproce paredzēta elpceļu slimību (bronhiālā astma, laringīts), hipertoniskās slimības, neirozes ārstēšanai. Tā palīdz arī, ja ir medikamentu izraisīta toksikoze un pārgurums.

Aproci nēsā 2–12 stundas dienā (nekādā gadījumā ne līdzās rokaspulkstenim). Tā jāapliek tā, lai magnētiņi atrastos virs delma iekšpusē esošajiem bioloģiski aktīvajiem punktiem.

Cilvēkiem, kas ir jutīgi pret meteoroloģiskajiem laika apstākļiem, aproci ieteicams nēsāt saules un magnētisko vētru dienās. Reizi gadā ieteicams veikt profilaksi – aplikt aproci uz 72 stundām, tad diennakti ieturēt pārtraukumu un pēc tam vēlreiz aplikt aproci uz 72 stundām. Kopumā visu šo procedūru atkārto 30 reizes.

Savukārt osteohondrozes gadījumā ieteicama magnētiskā josta. To uz 30 minūtēm dienā nostiprina tā, lai kabatiņas ar magnētiem atrastos virs sāpošās vietas. Ārstēšanās kurss – 15 dienu.

Radikulīta gadījumā magnētisko jostu nenoņemot nēsā 6 dienas no vietas. Šajā situācijā to apliek tā, lai kabatiņas ar magnētiem atrastos tieši uz sāpošajām vietām. Ja pēc procedūras sāpes pilnībā nav pārgājušas, pēc 4–5 dienām kursu var atkārtot.

Pievienot komentāru