Korona vīruss un slavenības – slimība nešķiro nevienu!

Toms Henks un viņa sievai Ritai Vilsonei tika diagnosticēts Korona vīruss. Pašlaik laulātais pāris atrodas slimnīcā, rūpīgā ārstu uzraudzībā. Par vecākiem Instagram vietnē dēls stāsta:

“Jā, tā ir taisnība, mani vecāki ir inficējušies ar koronavīrusu “Covid-19″. Traki! Šobrīd viņi atrodas Austrālijā, kur manam tēvam notika filmēšana. Es tikko beidzu ar viņiem runāt, viņiem viss ir kārtībā. Viņi nemaz nav tik slimi. Viņi nav noraizējušies. Viņi veic visus nepieciešamos piesardzības pasākumus,” video atklāj pāra dēls Čets.

Kanādas premjerministra sieva

Kanādas premjerministra Džastina Trudo sievai jaunā koronavīrusa tests ir pozitīvs, ceturtdienas, 12. marta, vakarā paziņoja viņa birojs.

“Sofijai Greguārai-Trudo šodien tika veikts [vīrusa izraisītās slimības] Covid-19 tests. Testa rezultāts bija pozitīvs,” teikts premjerministra biroja paziņojumā.

Rūdijs Gobērs

Rūdijs, iespējams, ar korona vīrusu sasirga savas muļķīgās neapdomības dēļ. Pirmais saslimušais NBA basketbolists bija franču centra spēlētājs Rūdijs Gobērs, bet par otru kļuvis Jūtas “Jazz” uzbrukuma līderis Donovans Mičels.

Kā savā tvitera kontā ziņo uzticamais NBA apskatnieks Eidrians Vožnarovskis, atsaucoties uz “Jazz” komandai tuvu stāvošiem cilvēkiem, ka tieši Gobērs esot vainojams Mičela saslimšanā, jo francūzis esot vieglprātīgi izturējies pret ieteikumiem, kā izvairīties no vīrusa, proti, regulāri pieskāries saviem komandas biedriem un viņu mantām.

Tā kā pandēmija rit pilnā sparā, saslimšanas gadījumi tikai palielināsies.

Saudzējiet sevi un tuviniekus, mazgājiet rokas un bez īpašas vajadzības ārā no mājas nedodieties!

Pievienot komentāru