Parakstiet petīciju, lai palīdzētu Kristīnei Misānei!

Šķiet, ka visa Latvija jau ir lietas kursā par to, cik ļoti briesmīgā un neapskaužamā situācijā ir nonākusi Latvijas valstpiederīgā Kristīne Misāne.

Plašsaziņu līdzekļos jau ticis vēstīts, ka Dānijas apgabaltiesa piektdien, 14. februārī, nolēma Misāni neatbrīvot un paturēt apcietinājumā, kas faktiski nozīmē, ka viņa 20. februārī tiks izdota Dienvidādrikai  (turpmāk tekstā DĀR).

Baidoties par savu un savu bērnu drošību, kā arī dzīvību, 2018. gada maijā Kristīne  ar bērniem nolēmusi meklēt patvērumu Latvijā. 2018. gada decembrī Misāne devusies komandējuma caur Kopenhāgenu uz Mozambiku, taču, šķērsojot robežu, viņa tika aizturēta, jo bijusi Interpola meklēšanā. DĀR bija norādījusi, ka Misāne tiek meklēta par bērna nolaupīšanu. Tagad DĀR sievietei draudot 15 gadus ilgs cietumsods.

Lai tas nenotiktu, latviešu tauta ir sarosījusies petīcijai! Savu parakstu un atbalstu Kristīnei varat izrādīt, parakstot tiešsaistes interneta saitē. Ir nepieciešami vismaz 15000 parakstu, un mēs tuvojamies to savākšanai.

 

Paraksti petīciju, spiežot ŠEIT!

Pievienot komentāru