Kas šajā pavasarī būs izgājis no modes? Atstājam šīs lietas skapī vai atdodam labdarībai!

Uzkrītoši, izteiksmīgi juvelierizstrādājumi

Ēra, kad dāmas nēsāja masīvas zelta rotaslietas, diemžēl jau ir pagājusi. Tas pats attiecas uz masīviem un pasakaini dārgiem dimantiem. Aizmirstiet par tiem! Pašlaik modē ir pavisam vienkāršas formas, lakoniski silueti, taču ne mazāk dārgi metāli un akmeņi. Tik masīvas dārglietas novērš uzmanību no dāmas, kura tās nēsā. Daudz piezemētākas dārglietas palīdzēs izcelt sievietes skaistumu.

Spīdumi, akmentiņi, dimantiņi

Pārlieku daudz spīdumi un nevajadzīgi kristāliņi uz apģērba atgādina 2000. gadu sākumu, kad ar spīdumiem tika apstrādāts viss, ko vien varēja. Ja vēlaties savam apģērbam piešķirt spīdumu, izvēlieties metālisko krāsu pašā audumā.

Ļoti gari nagi

Gari nagi ne tikai nav modē, bet tie ir arī ļoti nepraktiski. Grūti iedomāties, kā sieviete ar tik gariem nagiem spēj tikt galā ar mājasdarbiem. Tas pats attiecas arī uz pārblīvētiem zīmējumiem, spīdumiem, dimantiņiem…

Īsas un apspīlētas kleitas

Apspīlētas un īsas kleitas, kuras papildina dziļš dekoltē – vulgāras izteiksmes kalngals, no kā ir nepieciešams steigšus tikt vaļā. Mode kļūst daudz intelektuālāka, turklāt tas nevar nepriecēt.

Tām dāmām, kurām patīk pievērst sev uzmanību, nevajadzētu nokārt degunu, jo to ir iespējams izdarīt arī citos veidos. Maigas atlasa kleitas būs tieši laikā!

Avots: takprosto.cc

Pievienot komentāru