Ja tu reiz viņu satiksi, nekad neaizmirsīsi: 3 visneparastākās zodiaka zīmju sievietes

Šo trīs zodiaka zīmju sievietes ir tik ļoti neparastas, ka reiz tās satiekot, neaizmirsīsiet nekad!

Vēzis

Foto: FreePik

Sievietes, kuras varētu raksturot kā pirmo rasu agrā rīta stundā vai pirmās, pūkainās sniegpārslas, pienākot ziemai. Viņas ir īpašas un savā ziņā – unikālas. Maigas, bet tajā pašā laikā ārkārtīgi stipras. Ļoti sievišķīgas, bet spēj dzīvē visu pašas.

Protams, tas neatceļ to, ka viņas, tāpat kā citas sievietes, vēlas, lai viņas lutinātu un aplidotu. Dažreiz mēdz būt ļoti kaprīzas, bet ņemot vērā viņu sirsnību, tas parasti viņām tiek piedots un ātri aizmirsts.

Patiesi brīnišķīgas sievas un tikpat lieliskas mammas saviem bērniem, kuras ar tiem uzturas labas attiecības arī tad, kad bērni jau ir pieauguši.

Zivis

Foto: FreePik

Šīm sievietēm piemīt gluži vai maģisks spēks, viņas izstaro harizmu kā pret dzīvi kopumā, tā attiecībās – it īpaši. Ārējie viņas ir pievilcīgas, taču šķiet mazliet noslēpmainas un romantiskas.

Attiecībās ar citiem cilvēkiem viņas ir kā burves – saprot to brīdi, kad kādam nepieciešams atbalsts vai gluži pretēji – uzmundrinoši vārdi.

Ja tu kādreiz esi iemīlējies kādreiz sievietē, kas dzimusi Zivs zvaigznājā, tu nekad viņu neaizmirsīsi. Un pat tad, ja dzīve jūsu ceļus šķirs, tik un tā tu vienmēr viņu atcerēsies.

Skorpions

Foto: FreePik

Sievietes, kas vienlaikus bīstamas, bet tik valdzinošas, ka nevar no viņām “aizmukt” un pārstāt par viņām domāt.

Atšķirībā no abām iepriekšējiem zodiaka zīmēm, šīs sievietes maigumu sevī meklē apzināti, jo dažkārt tas viņām patiešām pietrūkst. Tajā pašā laikā viņas ir ārkārtīgi seksuālas un pievilcīgas. Vīriešus pievelk gluži kā ar magnētu…

Šīs sievietes labi apzinās savu vērtību un dzīvo saskaņā ar to. Viņas zina, ko vēlas no dzīves un pats galvenais – kā to arī iegūt!

COMMENTS

Pievienot komentāru