Izmantoji tējas maisiņu – nemet to ārā! Padomi, kur tos pielietot

Tējas maisiņi var būt kā palīgs trauku mazgāšanā.

Tas nenozīmē, ka tējas maisiņi jāizmanto švammītes vietā, bet gan tie palīdz atbrīvoties no tauku kārtas. Ir nepieciešams noslēgt izlietnes notekcauruli, tajā ievietot tējas maisiņus, piepildīt izlietni ar ūdeni un ievietot tajā netīros traukus, lai tie pamiekšķējas vismaz 10 minūtes. Šāds triks palīdzēs vieglāk nomazgāt netīros traukus.

Maisiņus ar tēju vai tējas pārpalikumus var ievietot arī ledusskapī, jo tā palīdzēs neitralizēt nepatīkamos aromātus.

No tējas maisiņiem vai pārpalikumiem nepieciešams nospiest lieko šķidrumu, iebērt tos kādā traukā un novietot ledusskapī. Jau pēc pāris stundām varēs sajust to, ka ledusskapī vairs nevirmo nepatīkamās smakas. Nepatīkamo aromātu varēs likvidēt arī apavos, ja tajos ieliks tējas maisiņus, atzīmē medijs. Tikai šajā gadījumā vēlams tajos likt sausu tējas maisiņu, nevis tikko izņemtu no krūzes.

Tāpat pats sev mājās vari uztaisīt mini skaistumkopšanas procedūru kājiņām, jo to mērcēšana siltā tējas šķidrumā mīkstinās ādu, kā arī palīdzēs mazināt pēdu nogurumu.

Tāpat sausi tējas maisiņi kalpos kā alternatīva visiem smaržīgajiem maisiņiem, kurus nereti karina skapjos, lai drēbēm būtu labs aromāts.

Pilno rakstu iespējams izlasīt šeit.

Pievienot komentāru