Desmit dīvainas problēmas, kuras uzticētas ārkārtas dienestam 911

Deg! Dēēg!!! Saule aust!

Jaunietis, kas parasti no naktsmaiņas devās mājās ap diviem naktī, aizkavējās par dažām stundām. Nākdams mājās viņš zvanīja 911, sakot, ka redz ugunsgrēku. Kamēr glābēji precizēja jaunā vīrieša atrašanās vietu, viņš teica, ka uguns kļūst aizvien lielāka, lielāka un degot visa kalna virsotne. “Ak, Dievs! Pagaidiet… tā… tā ir saule,” viņš nopūtās. Un atvainojās glābējiem par iztērēto laiku, jo tik vēlu nekad nav strādājis un, dzīvojot ugunsbīstamā reģionā, vienkārši sajaucis atblāzmas.

Mājā atskanēja šāviens

Kāda sirma kundze piezvanīja uz 911 un teica, ka viņas mājā atskanējis šāviens. Izrādījās, ka viņa uzlikusi vārīties olas, aizmirsusi, bet tās eksplodējušas. “Es vienkārši gribēju viņu apskaut, tā bija tikai sirma kundze,” atzina glābējs.

Brieži nosals pēc peldes upē

Reiz 911 saņēmis zvanu no satrauktas dāmas, kas vēstījusi, ka tikko upi pie viņas mājas pārpeldējuši brieži. Kundze bažījoties, ka dzīvnieki nosals. Operators atbildējis, ka neko nevar darīt, ja briežiem patiešām ir auksti, un pārjautājis, vai tie aizskrējuši prom pēc iznākšanas krastā. Dāma atbildējusi apstiprinoši. “Nu, jā, tie ir meža dzīvnieki, un domāju, ka ar viņiem viss būs kārtībā,” atbildējis 911 operators.

Zem gultas smēķē nepazīstams vīrietis

Šim zvanam ir priekšvēsture. Kāda sieviete zvanīja bieži: kaimiņi lūkojoties, kā viņa dušojas, elfi nozaguši matus, u.t.t. Vietējiem operatoriem dāma zvanījusi pat tad, kad pārcēlusies uz citu dzīves vietu. Tiesa, nekad nav lūgusi kādu sūtīt palīgā. Reiz viņa piezvanījusi un teikusi, ka zem gultas smēķē nepazīstams vīrietis. Taču šajā reizē kundze lūgusi atsūtīt kādu policistu, tādēļ ārkārtas palīdzības zvanu centrs sazinājies ar vietējo policiju. Izrādās, zem dāmas gultas smēķējis kāds bezpajumtnieks, kas nebija spējis atvērt logu un iesprūdis.

Sadursme ar divus metrus augstu cāli

Reiz vēlā vakarā 911 piezvanīja sirms kungs un teica, ka saskrējies ar divus metrus augstu cāli un iebraucis grāvī. Operators viņam lūdza atkārtot teikto un pēc tam solīja nosūtīt palīdzību. Piebraukušais policists devās pie avarējušā auto ar alkohola testu rokās, taču brīdī, kad nokļuva mašīnas aizmugurē, sāka histēriski smieties – patiešām bija notriekts divus metrus augsts cālis – no tuvējās fermas izbēdzis emu strauss.

Zvans no viņpasaules?

Kādā vidēji lielā pilsētā ārkārtas zvanu centra operators reiz trijos naktī runājis ar kādu vecu kundzi, kura teikusi, ka nejūtas labi. Uz precizējošiem jautājumiem atbilžu nav bijis, dāma vien pateikusi adresi, savu telefona numuru un to, ka durvis ir atslēgtas. Pēc mirkļa viņa piebildusi, ka nolikšot telefonu uz mirkli un došoties uz vannas istabu. Ugunsdzēsēji, kas devušies uz norādīto adresi, pēc laiciņa pārzvanījuši un jautājuši, cikos saņemts zvans un vai patiešām nav zvanījis kāds ģimenes loceklis. Izrādās, vannas istabā patiešām bijusi nedzīva sieviete, taču… viņa bija mirusi aptuveni pirms divpadsmit stundām.

Vēl trakas un smieklīgas lietas lasiet nākamajā lapā!

Pievienot komentāru