Coca-Cola samazina cukura daudzumu un piedāvā jaunu persiku garšu

Turpinot pārsteigt patērētājus, Coca-Cola ieskandina vasaru un veicina kopābūšanas prieku ar jaunu, inovatīvu dzēriena garšu. Jau sākot no aprīļa sākuma jaunā Coca-Cola bez cukura ar persiku garšu ir pieejama lielākajās tirdzniecības vietās Baltijas valstīs.

Tāpat, tiek attīstīta uzņēmuma ilgtermiņa stratēģija, lai piedāvājums sakristu ar pircēju vēlmēm un tie spētu veikt pārdomātas un informētas izvēles. Tiek mērķtiecīgi samazināts cukura un kaloriju daudzums ne tikai Coca-Cola, bet arī citu zīmolu produktos. Līdz ar cukura daudzuma samazināšanu piedāvājumā iekļauti jauni dzērieni, kas ir bagātāki ar uzturvielām, kā arī nodrošina ķermenim nepieciešamo šķidrumu. Pārdošanā tiek ieviesti arī mazāki, ērtāki 200ml iepakojumi, lai patērētājiem būtu vieglāk kontrolēt cukura patēriņu.

“Pēc veiksmīgas Coca-Cola dzēriena bez cukura ar kanēļa garšu ieviešanas pagājušā gada nogalē uzņēmums turpina paplašināt produktu klāstu. Persiku garša bez cukura ir tikai viens no papildinājumiem. Šogad plānots prezentēt arī Sprite un Fanta produktus bez cukura vai ar samazinātu cukura daudzumu, piemēram, plaši iecienītajam Fanta Orange dzērienam cukura daudzums tiks samazināts par 30%,“ stāsta Nele Normaka (Nele Normak), The Coca-Cola Company Baltijas sabiedrisko attiecību vadītāja.

Coca-Cola Zero ar persiku garšu ierobežotā daudzumā ir pieejams 0,5l un 1,5l plastmasas iepakojumos visās lielākajās tirdzniecības vietās Baltijas valstīs.

Par The Coca-Cola Company

Uzņēmums The Coca-Cola Company (NYSE: KO) ir pasaulē lielākais dzērienu uzņēmums, kas dod iespēju produkta patērētājiem 200 valstīs atspirdzināties ar vairāk nekā 500 gāzētiem un negāzētiem dzērieniem. The Coca-Cola Company uzņēmums ir viens no pasaules vērtīgākajiem un atpazīstamākajiem zīmoliem, kura portfelis iekļauj zīmolus 21 miljardu dolāru vērtībā. 19 no šiem produktiem pieejami ar samazinātu cukura daudzumu vai pilnībā bez tā, ļaujot ierobežot uzņemto cukura daudzumu. Bez uzņēmuma apazīstamākā dzēriena Coca-Cola tas pārvalda arī tādus produktus kā Diet Coke, Fanta, Sprite, Coca-Cola Zero, vitaminwater, POWERADE, Neptunas, Minute Maid, Simply, Georgia, Dasani, FUZE TEA, Del Valle un citus.

Pievienot komentāru